Aluminiumfolie

Een veelgebruikt middel om voedsel in de keuken voor een langere tijd vers te houden is aluminiumfolie. Met dit folie houdt u uw etenswaren afgeschermd van licht, lucht, vocht en bacteriën en blijven deze langer goed. Wij hebben verschillende afmetingen (30 cm en 50 cm) in ons assortiment zodat u precies het benodigde formaat kunt afnemen. Naast aluminiumfolie bent u ook voor bakjes en schalen bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u uw etenswaren thuis of op uw zaak goed geordend bewaren en een lange tijd vers houden.

Aluminiumfolie

Aluminiumfolie rol

De bekendste wijze waarop aluminiumfolie opgerold wordt is op een aluminiumfolie rol. In ons assortiment hebben wij boxen van 150 en 250 meter die bij uitstek geschikt zijn voor bij u thuis of in de horeca. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor allerlei soorten keukenmaterialen. Deze rubriek is zeker de moeite waar om eens te bekijken! Met een aluminiumfolie rol uit ons assortiment kunt u voordelig een lange tijd vooruit en voorkomt u het onnodig bederven van etenswaren.

Aluminiumfolie kopen

Bent u overtuigd geraakt van ons aanbod en wilt u aluminiumfolie kopen? Dan kunt u dit eenvoudig en snel doen in onze online groothandel. Wij leveren uw bestelling snel af zodat u meteen met de bestelde artikelen aan de slag kunt. Wij zijn goed op de hoogte van de wensen van particulieren en (horeca)-ondernemers. Wilt u bijvoorbeeld tassen en zakken? Geen enkel probleem, ook deze hebben wij scherp geprijsd in ons assortiment!