Automaatbekers

Goedkope koffiebekers koopt u voordelig in grootverpakking bij online groothandel Compliment.nl. Wij hebben een ruime keuze tegen een scherpe prijs. Zowel voor koffiebekers die in de koffieautomaat kunnen als voor koffiebekers die bij de automaat kunnen staan. Ons asortiment koffiebekers voor koffieautomaten verschilt van hoeveelheid, materiaal en grootte. Mocht u twijfelen over welke beker u exact nodig hebt? Bel dan gerust met onze servicedesk. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 085 065 5746.  Wij hebben blanco en merkloze koffiebekers maar ook koffiebekers van Nescafe en Douwe Egberts. Ook in het materiaal is er een grote keuze. Kartonnen bekers, plastic bekers, de keuze is reuze. 

Automaatbekers

Plastic automaatbekers

Welk formaat of kleur u ook zoekt, bruin, wit of rood, wij hebben plastic automaatbekers op maat en naar wens! Bent u op zoek naar bijvoorbeeld kartonnen bekers of deksels? Bekijk dan ons aanbod bekers en deksels. Er zit zeker precies tussen wat u zoekt. U kunt deze in een grote hoeveelheid bestellen zodat u weer een lange tijd vooruit kunt en bovendien een prijsvoordeel behaalt! Wanneer wij uw bestelling plastic automaatbekers binnen krijgen, leveren wij het snel bij u af! Dát is onze service. Onze groothandel levert aan prijsbewuste particulieren en ondernemers een breed scala aan artikelen. Bekijk op uw gemak ons volledige aanbod!

Eens in de zoveel tijd moet uw koffieautomaat bijgevuld worden met automaatbekers. Bij Compliment kunt u deze scherp geprijsd in verschillende afmetingen afnemen. Of u nu een beker nodig heeft van 150 cc, 180 cc of 200 cc. Bij ons kunt u deze afnemen van onder andere topmerken als Douwe Egberts. De automaatbekers zijn geschikt voor zowel warme als koude dranken. Bovendien kunt u in één bestelling een prijsvoordeel behalen doordat u groot inkoopt. Bekijk ook ons aanbod koffieautomaten. U hebt hierbij de keuze uit de beste en meest gebruiksvriendelijke varianten voor bij u thuis of op het werk. Ook voor watercoolers kunt u uitstekend bij ons terecht.