Betalingen

Hier vindt u de informatie op het betaalgebied. Mist u nog een vraag? Dan kunt u altijd contact opnemen door te bellen of te mailen.

Tel: 085-065 5746
E-mail: service@compliment.nl

Betalingsmethoden

iDEAL
Kiest u voor iDEAL? Dan komt u in de vertrouwde betalingsomgeving van uw bank terecht. U kunt voor deze realtime betaling kiezen, en u heeft het product sneller in huis.

Bankoverschrijving
Via onze paymentprovider Mollie kunt u het bedrag betalen via bankoverschrijving. Houd er rekening mee dat het een paar dagen kan duren voordat Compliment.nl de bevestiging van de bankoverschrijving heeft ontvangen.

Vaste klanten kunnen ook rechstreeks naar Compliment.nl de factuur overmaken, het rekeningnummer van Compliment.nl is NL43 RABO 0310913284

Achteraf betalen
Als consument of bedrijf kunt u bij Compliment achteraf betalen op factuur. Wij werken samen met kredietverzekeraar Billink. Wanneer u de bestelling plaatst, wordt er direct een controle uitgevoerd. Als dit succesvol is zal de order direct verwerkt worden en krijgt u de gebruikelijke bevestigingen. Wordt uw order niet goedgekeurd dan wordt dit gemeld en kunt via een andere betaalmethode uw order plaatsen. De algemene voorwaarde voor achteraf betalen in de webshop kunt u hier vinden.