Waarom Compliment?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestel gemak en snelle levering!

Bier bestellen

Compliment is de groothandel bij uitstek waar bier bestellen altijd voordelig is. Wij leveren onder meer bier van bekende merken en speciale bieren die u niet zo snel in elke supermarkt zult aantreffen in een handige voordeelverpakking, zodat u geld bespaart. Naast speciaal bier kunt u bij ons ook voor een verfrissend alternatief kiezen in de vorm van radler of een eigenzinnig vruchten biertje. Voor wie last heeft van glutenintolerantie hebben wij zelfs glutenvrij bier in huis.  

Bier bestellen online

Als u weet wat u wilt hebben en graag een voorraadje aan wilt leggen, doet u bier bestellen online bij Compliment! Wij maken uw bestelling in orde en zorgen voor een snelle aflevering op uw adres.     

Als u daarnaast meerdere flessen wijn wenst in te kopen kunt u ook deze eenvoudig aan uw boodschappenmandje toevoegen. Voor al onze producen rekenen wij echte groothandelsprijzen. Bier bestellen? Online wel zo voordelig bij Compliment!      

Speciaal bier bestellen

Bijzondere bieren zijn in de doorsnee supermarkt of slijterij enigszins aan de prijs. Speciaal bier bestellen doet u bij Compliment in de vorm van een grootverpakking. Daarmee haalt u met hetzelfde gemak een treetje in huis als een compleet fust. Zo kunt u bijvoorbeeld uw keuze laten vallen op ons Leffe blond bier. U tapt precies de hoeveelheid af waar u zin in heeft.  Ook speciaal bier bestellen van andere merken zoals La Chouffe, La Trappe behoort bij Compliment tot de mogelijkheden. Ook frisdranken en mineraalwater hebben wij voordelig op voorraad.