Candytop

Bent u liefhebber van menthol groentjes, pepermunt of winegums? Bij Compliment kunt u met groot gemak en zeer voordelig uw favoriete Candytop snoep bestellen! Zowel dit merk als onze eigen winkel leveren u niets minder dan het beste en het lekkerste dat er op het gebied van snoep te verkrijgen is. Geniet van tum tums, Zaanse drop en schoolmeesterkrijtjes in grote hoeveelheden voor een aantrekkelijke prijs! In ons Candytop assortiment vindt u als echte snoepliefhebber altijd wat u zoekt.

Candytop

Candytop snoep

Het mooie aan Candytop snoep is dat het in handige grootverpakkingen verkocht wordt. Zo betaalt u een zeer zachte prijs voor 18 zakken muntdrop van 400 gram per stuk. Ook de andere soorten snoep zijn in grote aantallen voor een laag bedrag verkrijgbaar in onze webwinkel. Zo hebben uw kinderen en u altijd iets om uit te delen aan gasten en schoolkinderen. Ook de lampion lopertjes tijdens Sint Maarten kunt u het heerlijke Candytop snoep meegeven!

Candytop kopen

Wilt u voordelig snoep van Candytop kopen? Dan moet u bij Compliment zijn! Ons uitgebreide assortiment bevat allerlei soorten snoep waar zowel jong als oud dolblij van wordt. Om een beetje op het gewicht en de gebitten van uw kinderen te letten kunt u bij Compliment eveneens voor suikervrij snoep terecht. En als u een voorraadje van uw favoriete snoep wilt aanleggen kunt u bij ons snoep bestellen in handige kiloverpakkingen! Ook snoep van Candytop kopen in handige hoeveelheden doet u natuurlijk bij Compliment.