Chocolademelk

Behalve thee en koffie is ook chocolademelk een echte smaakmaker voor tussendoor. Dit kunt u bij Compliment in ene extra voordelige grootverpakking bestellen, met een ruime keuze aan merken of verpakkingen van verschillende vorm en omvang. In ons assortiment vindt u kartonnetjes met porties voor 1 persoon, oplos chocolademelk in handige staafjes en uiteraard de traditionele pakken melkchocolade van Campina of Nutricia. Wat u ook bestelt, wij zorgen voor een snelle levering! 

Chocolademelk

Chocolademelk Nutricia

U kiest voor een overheerlijke smaaksensatie met onze chocolademelk. Nutricia is wat dat betreft koploper met Chocomel in allerlei varianten. Wij hebben zowel varianten met mager, halvolle en volromige volle chocolademelk. Nutricia kunt u bestellen in flesjes van 20cl, een liter of in een kartonnen verpakking met handige draaidop. De petfles van 300 ml is uw smaakmaker voor onderweg. Chocolademelk Nutricia kunt u bestellen in  handige treetjes met meerdere flessen op pakken. Zo slaat u groot in en kunt u op een slimme manier geld besparen. Wij hebben daarnaast ook vruchtensappen op voorraad. 

Chocolademelk bestellen

U hoeft de deur niet uit als u kiest voor chocolademelk bestellen in onze unieke groothandel voor particulieren. Een grootverpakking is een handige oplossing voor de dranken die u of uw familie gedurende de week vaker nuttigen. Bekijkt u ook eens ons veelzijdige aanbod koffie, cacao & thee met verschillende aansprekende merken als Douwe Egberts, Pikwick of Café Auberge. Chocolademelk bestellen en voorraden aanleggen voor uw kantine of vereniging doet u voordelig met Compliment!