Drank bestellen

Een glaasje gedestilleerd is een mooie afsluiting voor een diner of  gezellige avond met vrienden, teamgenoten of collega’s. Bij Compliment kunt u drank bestellen in vele varianten. Van Hollandse bodem hebben wij onder meer jonge jenever, schipperbitter en ouderwetse graanjenever. Verder kunt u bij ons terecht voor echte internationale klassiekers zoals rum, vodka en tequila. Voor het afsluiten van een overheerlijke maaltijd met meerdere gangen is limoncello een aangenaam verfrissende keuze en de smaakmaker van een exclusief dessert. Drank bestellen doet u bij Compliment voor echte groothandelsprijzen!                 

Drank bestellen

Drank bestellen online

Als u al goed weet wat u wilt hebben of een voorraadje wilt inslaan voor uw vereniging is drank bestellen online bij Compliment wel zo voordelig. Daarnaast kunt u ook bier bestellen in handige grootverpakkingen, zowel in vorm van een fust als een treetje. Wij leveren uw complete bestelling als één geheel bij uw af. Daarmee zijn loodzware boodschappentassen verleden tijd. Kies voor drank bestellen online en wij zorgen voor een snelle levering!       

Drank bestellen groothandel

In onze winkel kunt u voordelig drank bestellen. Groothandel Compliment heeft een ruim assortiment eten, non food, kantoorartikelen en schoonmaakmiddelen voor scherpe prijzen online. Als u een gedestilleerde drank neemt bij uw kopje koffie kan het ook heerlijk zijn om er fris, koolzuurhoudend mineraalwater bij te drinken. Dit is bij ons ook verkrijgbaar in een koolzuurarme of koolzuurvrije variant en kunt u gewoon naast u drank bestellen. Groothandel Compliment maakt uw bestelling voordelig in orde!