Druppelvangers

Een handig middel om uw tafelkleed of tafel te beschermen tegen gemorst drinken, dat zijn de druppelvangers uit het assortiment van Compliment! Wij hebben deze in verschillende uitvoeringen wat betreft laagdikte en materiaal en van verschillende merken zoals: Duni, Pelican Rouge en Lotus. Met de druppelvangers die wij aanbieden geeft u uw etablissement snel en voordelig een nette uitstraling. Uiteraard zijn deze ook uitstekend om thuis te gebruiken. Met tafelpapier kunt u de uitstraling op tafel compleet maken en ervoor zorgen dat uzelf en uw gasten een mooi gedecoreerd en sfeervolle borrel of etentje tegemoet gaan. 

Druppelvangers

Druppelvangers koffie

Koffievlekken kunnen hardnekkig zijn en uw tafelkleed of tafel ontsieren. Met de druppelvangers koffie die wij aanbieden kunt u dit eenvoudig voorkomen. Zo voorkomt u onkosten of extra schoonmaakwerk en bent u toch uitstekend beschermd tegen vlekken. Bij ons kunt u in één bestelling een grote hoeveelheid druppelvangers koffie bestellen, zodat u thuis of op uw zaak weer een lange tijd van kwalitatief hoogstaande druppelvangers bent voorzien! Bekijk ook ons aanbod servetten, zo kunt u in één bestelling voordelig de door u benodigde tafelartikelen inslaan.

Druppelvanger wijn

Met name rode wijn kan er voor zorgen dat er vlekken ontstaan die moeilijk schoon te krijgen zijn. Een druppelvanger wijn zorgt ervoor dat u dit eenvoudig kunt voorkomen. Zo kunnen u en uw gasten op hun gemak dineren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het ontstaan van lastige vlekken. Bekijk naast ons aanbod druppelvanger wijn, ook ons aanbod eenvoudig af te nemen placemats die ervoor zorgen dat uw tafelkleed schoon blijft. Wij zorgen met ons aanbod van druppelvangers, servetten, tafelpapier en placemats voor een totaallevering van artikelen voor particulieren en de (horeca-)ondernemers. Dát is de service van onze online groothandel!