Fair Trade

Op zoek naar Fairtrade Koffie? Kies dan Fair! Dit is eerlijke koffie voor boer en klimaat. Gemaakt van fairtrade koffiebonen van de hoogste kwaliteit. En daarnaast zorgt u met het drinken van deze fairtrade koffie ook dat de koffieboeren een eerlijk inkomen krijgen. Bij Fair!Coffee ondersteunen ze namelijk de boeren in de producerende landen. Zo krijgen de koffieboeren in Oeganda bijvoorbeeld cookstovers. Dit beperkt de CO2 uitstoot en zorgt er voor dat men niet wordt blootgesteld aan gevaarlijke gassen. Goed voor mens en milieu! 

Fair Trade

Fair Trade  koffie

Er zijn verschillende soorten en volumes waarin u tegen een zachte prijs de Fair Trade  koffie kunt aanschaffen bij Compliment. Zo zijn kunt u kiezen voor bonen, poeder en instantkoffie. Deze zijn weer onderverdeeld in enkele zakken of grootverpakkingen, zodat u eenvoudig een voorraadje koffie aan kunt leggen. Dit is zeker handig op de werkvloer! Bovendien is de Fair Trade Original koffie in verschillende smaken, zoals Bio Fresh Brew, Espresso en standaard aroma verkrijgbaar.

Fair Trade kopen

Kies voor Compliment om voordelig uw koffie van Fair Trade te kopen en deze snel geleverd te krijgen! Naast koffie hebben wij verschillende accessoires voor u om het bereiden van koffie en het onderhouden van uw koffiemachine zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo kunt u bij ons in diverse maten en hoeveelheden het bij uw apparaat passende koffiefilter kopen. En als uw machine aan een reinigingsbeurt toe is, hebben wij de perfecte reinigingsmiddelen voor u! Profiteer van volume voordeel bij uw bestelling door uw accessoires samen met uw koffie van Fair Trade Original te kopen, dan zorgen wij dat u er snel van kunt genieten!