Informatie ecologische groene aanslag verwijderaar

Bij Compliment.nl verkopen wij ecologische groen aanslag verwijderaar. In de sector is vaak verwarring over de term ecologisch en wat je precies van een groene aanslag verwijderaard kunt verwachten. Daarom extra informatie op deze pagina over de groene aanslag verwijderaar van compliment.nl.

Welke hoeveelheden groene aanslag verwijderaar?

Bij compliment.nl verkopen wij groene aanslag verwijderaar van het merk ECO-Gard. De groene aanslag verwijderaar verkopen wij in verschillende hoeveelheden:

Wanneer ecologische groene aanslag verwijderaar gebruiken?

De groene aanslag verwijderaar die bij compliment.nl wordt verkocht helpt tegen atmosferische en groene aanslag op bestrating zoals stoeptegels, klinkers, beton, etc. 

De ecologischie groene aanslag wordt gebruikt door hoveniers, gemeentes, provincies, vakantieparken, scholen en op sportparken. Dat deze instanties er gebruik van maken komt door de goede werking maar ook omdat het een product op ecologische basis betreft. ECO-Gard bevat geen giftige (toxische) of chemische stoffen en is volledig afbreekbaar. Dit is ook goed onderzocht en en dit product voldoet daarom aan de OECD normgering 301B.

Niet alleen voor de zakelijke markt is deze groen aanslag verwijderaar interessant. Ook de particulier heeft voordeel bij het gebruik van een ecologische aanslag verwijderaar. Wanneer je bijvoorbeeld groene aanslag van je terras, oprit, of paadje wilt verwijderen is het niet uit te sluiten dat het in aanraking komt met de tuin. Een ecologisch en volledig afbreekbaar product is dan vele malen beter. Hoewel de plant door het etsende karakter schade zal ondervinden van de groene aanslag verwijderaar zal niet blijvend en plaatselijk zijn.

Wanneer geen gebruik maken van ecologische groene aanslag verwijderaar?

De ecologische groene aanslag verwijderaar die wij verkopen bij compliment.nl is van hoge kwaliteit en zeer effectief. Toch zijn er situaties waarin het gebruik van dit product niet is aan te bevelen. Ook hierin zijn wij transparant en eerlijk. Gevallen waarin dit product niet is aan te raden zijn:

  • Chroom en staal (zuurgevoelig)
  • Marmer en kalkzandsteen
  • Andere zuurgevoelige materialen

Werkzame stoffen ecologische groene aanslag verwijderaar.

  • Azijnzuur
  • EINECS nr. :200-580-7
  • CAS nr. :64-19-7

Ingredients:       

  • Azijnzuur / Acetic Acid                       200-580-7       64-19-7
  • Citroenzuur monohydrate /Citric Acid  201-069-1       77-92-9                                             
  • Kokoszeep/Cocoglucoside <5%          500-220-1       68515-73-1