Heets online kopen

IQOS Heets bestel je eenvoudig en snel bij Compliment.nl. De Heets verkopen wij per slof. Betalen kan via iDEAL of achteraf via Billink. Wij verkopen alle 6 smaken die gebruikt kunnen worden i.c.m. de IQOS van Philip Morris.

Wij rekenen een vaste verzendbijdrage van €6,95. Voor 12:00 besteld, binnen twee werkdagen in huis.

Wij verkopen alleen tabak boven de 18 jaar. Dit product schaadt uw gezondheid en is verslavend.

Wat zijn IQOS Heets

QOS Heets is eenvoudig gezegd een rolletje tabak van 5 centimeter. Deze wordt bij elkaar gehouden met een dun papieren kokertje. De koker van de Heets bevat een maisfilter. Deze kokers kun je in een IQOS stoppen en het roken van deze ‘elektronische sigaret’ duurt even lang als het roken van de traditionele sigaret. Voordeel van deze oplossing is dat er geen rook, geen as en minder geur vrij komt. Overigens blijft elektronisch schadelijk voor de gezondheid en bevelen wij het niet aan. Onder de 18 verkopen wij ook geen Heets.

Smaken IQOS Heets

De IQOS Heets bestaat uit 8 smaken. Hierbij een uitleg van alle smaken:

  • Heets AMBER heeft een geroosterde tabakssmaak. Daarbij smaakt hij licht houtachtig en bevat een aantal nootachtige tinten.
  • Heets YELLOW is een zachte, aromatische smaak met een daarbij een sprankelend kruidig accent
  • Heets TURQUOISE is een populaire smaak door de frisse mentholsmaak. En als je goed proeft een geroosterde tabaksblend, verrijkt met een subtiel kruidig accent.
  • Heets SIENNA is een ronde, geroosterde tabaksblend met houtachtige nuances en een subtiele vleug thee-aroma.
  • Heets BRONZE is een zachte aromatische tabaksblend met accenten van cacao en gedroogd fruit.
  • Heets BLUE levert een diep verkoelende mentholsmaak in combinatie met een zachte tabaksblend, verrijkt met accenten van pepermunt en romige vanille.