Huishoudtrap

Als u een kleine verhoging nodig heeft tijdens het schoonmaken of een andere huishoudklus, dan komt een huishoudtrap van online groothandel Compliment heel goed van pas! Een huishoudtrap is in verschillende formaten verkrijgbaar in onze uitgebreide webwinkel. Deze zijn afkomstig van hoog aangeschreven merken als Dirks en Hailo, zodat u zich over de kwaliteit van uw nieuwe huishoudtrap geen zorgen hoeft te maken.

Huishoudtrap

Huishoudtrap 3 treden

U kunt in onze webshop een huishoudtrap 3 treden bestellen als de benodigde verhoging slechts gering is. Ook ladders met 4 tot 7 treden behoren tot de mogelijkheden! Kortom, de hoogte van uw huishoudtrap bepaalt u zelf. Onze trappen zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium en kunnen tegen een stootje. Dankzij een huishoudtrap 3 treden kunt u goed bij de meeste hogere oppervlakken, zoals kasten en planken, die u met reinigingsmiddelen eenvoudig schoon kunt maken!

Goedkope huishoudtrap

Bij Compliment kiest u eenvoudig voor een goedkope huishoudtrap met de grootte van uw keuze! Ook voor andere schoonmaakhulpmiddelen kunt u bij ons terecht. Zo vindt u in onze webwinkel een groot aantal vegers en bezems waarmee u stof en ander vuil met het grootste gemak verwijdert. Ook vloertrekkers en vloerwissers behoren tot ons grote assortiment. Deze kunt u net als onze goedkope huishoudtrap voordelig bestellen in de online shop van Compliment!