Kanis en Gunnink

Dankzij de pittige smaak met een zachte afdronk is Kanis en Gunnink in veel huishoudens geliefd. Deze koffie kunt u bij groothandel Compliment voordelig in een grootverpakking bestellen. Zo kunt u kiezen uit een doos met meerdere vacuüm verpakte kilozakken. Daarnaast kun u ook kiezen voor het extra handige formaat van een koffieblik Kanis en Gunnink. Hieruit kunt u moeiteloos meerde koffieschepjes afpassen zonder morsen. Compliment zorgt voor een snelle levering van uw bestelling!

Kanis en Gunnink

Kanis en Gunnink koffie

Een bakje koffie is zo gezet met de snelfiltervariant van Kanis en Gunnink koffie. Deze is geschikt voor het standaard koffieautomaat en verkrijgbaar in een doos met 6 kilozakken. De volle smaak van de Kanis en Gunnink koffie is verkregen door de intense, maar korte branding. Daarmee is deze ook uitermate geschikt voor gebruik in uw vereniging of sociëteit. Als particulier kunt u voordelig bestellen in onze online groothandel. Daarnaast kunt u dankzij ons uitgebreid assortiment ook eenvoudig uw thee bestellen.

Kanis en Gunnink koffie kopen

Als u kiest voor volumevoordeel, kunt u bij Compliment altijd voor scherpe prijzen Kanis en Gunnink koffie kopen, in blik of vacuüm verpakt. Voor de donkere maanden van herfst en winter kunt u in onze groothandel voor particulieren behalve Kanis en Gunnink koffie kopen ook met een stevig prijsvoordeel cacao poeder kopen. U bestelt veilig online en wij zorgen voor een complete levering van uw bestelling.