Lighting

Kantoorverlichting

Verlichting op een werkplek bevordert goede werkomstandigheden. Kantoorverlichting zorgt ervoor dat het kantoor niet te donker, maar ook niet te licht is. Hiervoor zijn een aantal factoren van belang zoals  invallend daglicht en de aanwezigheid van beeldschermen. Wanneer er veel met beeldschermen wordt gewerkt is andere kantoorverlichting nodig dan wanneer u kleuren moet beoordelen. Voor standaard werkzaamheden is kantoorverlichting zoals LED of TL, kleur 830 (warm wit) zeer geschikt. Heeft u behoefte aan variabele verlichting? Dan is dimlicht aan te raden. Dit kunt u uiteraard in ons assortiment vinden!

Kantoorverlichting LED

LED verlichting is een zeer geschikte lichtbron voor het kantoor. Kantoorverlichting LED gaat niet alleen lang mee, maar is ook nog eens erg zuinig. In ons online aanbod vindt u verschillende soorten LED lampen tegen een scherpe prijs. 

Juiste kantoorverlichting LED is ook erg belangrijk bij presentaties en vergaderingen op het werk. In beter licht kan men zich langer concentreren en kan de boodschap beter over komen. Voor als ons presentatiemateriaal kunt u een kijkje nemen in ons assortiment.

Kantoorverlichting TL

Verlichting met een lange levensduur, van zo’n 10 tot 20 jaar is kantoorverlichting TL. Door het lage wattage is TL energiezuinig. In onze webwinkel vindt u deze lampen erg voordelig. Compliment is een grote aanbieder op het gebied van kantoorartikelen. Zo kunt u naast kantoorverlichting TL verschillende schrijfwaren als notitieblokken en papier kopen. Wij leveren snel en hanteren groothandelsprijzen zodat u nooit te veel betaalt. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice!