Lipton Tea

Met de rijke smaak in vele variaties heeft Lipton Tea al sinds jaar en dag een onbetwiste reputatie opgebouwd. De oprichter Thomas Lipton, die in 1850 in Glasgow geboren werd, wilde smaakvolle thee van hoge kwaliteit voor iedereen betaalbaar maken en dat is hem gelukt. Bij Compliment kunt u Lipton Tea zowel in gewone theezakjes bestellen of in de bekende piramidezakjes. Deze geven door de speciale vorm nog meer aroma’s vrij. U heeft in onze groothandel voor particulieren keuze uit verschillende smaken die u zeer voordelig in grootverpakking kunt bestellen.

Lipton Tea

Lipton Tea bestellen

Behalve de uitgelezen smaak en de goede prijs is er nog een goede reden om Lipton Tea te bestellen. De thee is van begin tot eind op de meeste duurzame manier geproduceerd met respect voor mens en milieu. De boeren krijgen een eerlijke prijs voor de thee die zij verbouwen en handmatig plukken. U vindt in het assortiment de meest uiteenlopende theesoorten. Wij hebben niet alleen zwarte en groene thee in vele variaties, maar ook muntthee en rooibos. Wilt u met nog meer voordeel Lipton Tea bestellen? Een voordeeldoos met Lipton Tea Yellow label bevat maar liefst 100 zakjes. Hoe meer u afneemt in onze winkel, hoe voordeliger u uit bent!

Lipton Tea online bestellen

Onze snelle levering is een groot pluspunt als u besluit Lipton Tea online te bestellen in onze winkel. Daarnaast hebben wij een groter aanbod dan u in de meeste supermarkten zult aantreffen. Zo hoeft u niet langer verschillende schappen af te lopen, maar bestelt u gemakkelijk online. Naast Lipton Tea online bestellen, kunt u ook Ice Tea van dit merk bestellen. Deze vindt u in onze frisdrank groothandel assortiment! Koop voordelig in voor thuis of uw vereniging en bespaar op uw uitgaven met Compliment.