Mineraalwater

Mineraalwater

Als aanvulling op thee en koffie is mineraalwater een gezond en verfrissend alternatief. Compliment biedt u als particulier de kans om voordelig groot in te slaan. Bij ons vindt u verschillende treetjes met zowel blikjes, flessen als petflessen van grote merken als Spa, Sourcy, San Pellegrino. Elk mineraalwater heeft zijn eigen specifiek mineralensamenstelling. Daarnaast zijn er ook lichte gezoete varianten mineraalwater die minder suikers en zoetstoffen bevatten dan de frisdranken of siroop die u voor de afwisseling ook bij ons kunt bestellen. 

Mineraalwater kopen

Er zijn verschillende mogelijkheden als u bij Compliment mineraalwater kopen wilt. Voor dagelijks gebruik achter het bureau is een petfles van 50 cl praktisch in gebruik. Deze kunt u eenvoudig vervoeren in een rugzak, handtas of andere tassen van klein tot middelgroot formaat.

Als u een doos bestelt, heeft u meerdere flessen voor elke dag van de week. In ons ruime assortiment vindt u daarnaast literflessen, blikjes of een 18.9 liter waterreservoir van het merk Eden. Deze laatste schroeft u eenvoudig op een waterkoeler van hetzelfde merk kunt aansluiten. Mineraalwater kopen doet u bij Compliment altijd voordelig.

Mineraalwater met koolzuur

Houdt u van een natuurlijke smakende drank, maar zoek u daarnaast ook verfrissing? Dan bestelt u bij Compliment eenvoudig mineraalwater met koolzuur. U heeft daarbij ruime keuze uit varianten met een normale koolzuurgraad of juist met een licht mousserende twist. Naast mineraalwater met koolzuur bestellen, kunnen wij u ook voordelig van koffie, cacao en thee voorzien. Profiteer van onze ruime keuze, scherpe prijzen en snelle levering!