Offerte aanvragen groothandel

Groot inkopen betekent scherpe prijzen.

De standaardprijzen bij groothandel Comliment.nl zijn standaard al laag maar wanneer u grote partijen wilt inkopen, kijken wij graag wat er nog extra mogelijk is. Wij komen dan met een persoonlijk voorstel. Mail eventueel gerust een offerte van een tweede partij en u zal zien dat wij in de meeste gevallen met een goedkoper voorstel kunnen komen. 

Interesse? Mail naar verkoop@compliment.nl of bel 085 065 5746. Vermeld bij voorkeur in de mail wanneer u het wilt hebben, welk product het betreft en de hoeveelheid. Wij komen dan met een scherp voorstel.

 

Online groothandel Compliment ook voor particulieren

 

 

Op zoek naar een online groothandel in chocola, koek, snoep, sportdrank, horeca, etenswaren, food, kantoorartikelen of schoonmaakartikelen? Online groothandel Compliment.nl is dan een slimme keuze. Wij leveren door geheel Nederland en bieden u 5 voordelen:

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Bijzonder scherpe prijzen
  • Goede mix van huismerken en A-merken
  • Groot assortiment in food, non-food, dranken, kantoorartikelen, disposables en schoonmaakartikelen
  • Boven de 95 euro gratis bezorgd

Online groothandel Compliment.nl is de groothandel voor slimme particulieren en bedrijven. Wij leveren door geheel Nederland en hebben een keur aan organisaties en particulieren waar wij aan leveren. Carnavalsverenigingen, horecabedrijven, kerken,sportevenementen, personeelsverenigingen, iedereen is van harte welkom bij online groothandel Compliment.nl!