Waarom Compliment?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestel gemak en snelle levering!

Oubliehoorn

Combineer uw favoriete ijs met een lekker koekje, een verrassende topping of een smakelijke ijs siroop van Compliment. Daarnaast kunt u kiezen voor een ijs- en een milkshake mix, waarmee u zelf ijs en milkshakes kunt maken. Wat natuurlijk niet mag missen bij uw schepijs is een oubliehoorn. Bij Compliment bieden wij u de oubliehoorn in een radartoren, om makkelijk op te bergen en te gebruiken. 

Oubliehoorns

Wij bieden u naast lekkere oubliehoorns een ruime keuze aan milkshake siropen van Frusco, dit zijn sterk geconcentreerde siropen op basis van natuurlijk kristalsuiker.

Ze zijn goed herkenbaar aan de kleuren van de siropen en zijn uitermate geschikt voor automatische shake-machines en milkshake blenders.

Oubliehoorn kopen

Op een warme dag is een ijsje of een milkshake altijd een welkome verrassing. Wilt u daarvoor graag een oubliehoorn kopen in een set? Wij bieden u verschillende heerlijke oubliehoorns, ijsbekers en ijswafels. Wilt u ook ijs bestellen, als u uw oubliehoorn gaat kopen? Compliment biedt u een groot assortiment aan heerlijke ijsjes. We bieden u daarbij service en gemak tot aan uw voordeur!