Waarom Compliment?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestel gemak en snelle levering!

Papier kopen

Wilt u regelmatig een printje kunnen uitdraaien of een fotoafdruk maken? Compliment is de groothandel voor particulieren waar u voor een scherpe prijs papier kopen kunt. Papier is bij ons verkrijgbaar in alle soorten en maten, van printpapier tot fotopapier voor de mooiste plaatjes. U kunt in ons ruime assortiment papier kopen van verschillende afmetingen en in de meest uiteenlopende gewichtsklassen. Ook wat de kleur betreft heeft u de grootste mogelijke keuze.

Goedkoop papier

Bestellen in grote hoeveelheden staat bij Compliment garant voor extra prijsvoordeel. In onze groothandel kun u ook als particulier goedkoop papier kopen in A3, A4 of andere formaten van uw voorkeur. Tevens kunt u bij ons uw rekenpapier en ander speciaal papier zeer voordelig bestellen. Als u vaak een kopie nodig heeft, kunt u gebruik maken van ons scherp geprijsd kopieerpapier. Een grootverpakking van 250 en 500 heeft u bij ons zo gevonden en kunt u ook als grote bulk afnemen.

Papier online kopen

Een uitstapje naar de groothandel van Compliment is niet meer nodig als u kiest voor papier online kopen. Behalve maagdelijk wit afdrukpapier kunt u bij ons ook gekleurd papier bestellen in vele varianten. Wij hebben onder meer vele pasteltinten, waarmee u zelf uw eigen geboortekaartje of uitnodigingsbrief vorm kunt geven. Ook kleuren als rood, geel en mokka zijn in ons aanbod ruimschoot voorradig. Kies voor papier online kopen bij Compliment en selecteer uw persoonlijke bestelling. Wij zorgen voor een zeer snelle levering op de locatie van uw voorkeur.