Pickwick thee bestellen

Als u dagelijks opstart met een kopje thee, is Pickwick thee bestellen bij Compliment de voordelige optie. Deze kun je bij ons afnemen met volumevoordeel, zodat u flink op de inkoopprijs kunt besparen. Behalve Pickwick thee in theezakjes hebben wij ook instant thee in zakken van 400 gram. Dat is handig als u ‘s ochtends weinig tijd heeft of een korte pauze. Onze hebben wij met Pickwick Professional thee is geliefd in de horeca en ook voordelig verkrijgbaar in onze groothandel. Zo kunt u ook voor uw vereniging voordelig Pickwick thee bestellen voor echte groothandelsprijzen.

Pickwick thee bestellen

Pickwick thee smaken

In het ruime assortiment van Compliment vindt u een ruime variatie aan Pickwick thee smaken. Behalve zwarte en groene thee hebben wij ook rooibos, muntthee of dozen met een speciale theesortering. Feel Good en Fruit top bestaan uit een doos met 6 theesoorten en in totaal 120 theezakjes. Daarmee kunt u gasten altijd uit verschillende Pickwick thee smaken laten kiezen. Compliment is dé groothandel voor wie zijn bezoek altijd gastvrij ontvangt. Hoe meer u bestelt, hoe voordeliger u uit bent!

Pickwick thee online bestellen

Bij Compliment kunt u eenvoudig uw favoriete Pickwick thee online bestellen. In onze winkel kunt u zowel uw Pickwick thee als uw Douwe Egberts koffie voor echte groothandelsprijzen inkopen. Daarnaast vindt u in ons ruime assortiment ook frisdrank van echte A-merken voor een scherpe prijs. Pickwick thee online bestellen en voorraden aanvullen doet u voordelig in onze groothandel!