Postmix

Welke frisdrank u ook wenst te tappen, wij hebben voor alle populaire merken een postmix in het assortiment: van Coca cola, Pepsi en Fanta of 7up tot royal club, Lipton Ice en Energy Drink! Doordat uw postmix installatie de siroop zelf met koolzuurhoudend water vermengt, zijn uw frisdranken gegarandeerd vers en hoeft u geen aangebroken frisdranken meer weg te gooien. Bij Compliment bestelt u uw favoriete postmix online. Wij zorgen voor een snelle levering bij u thuis of op kantoor. Daarmee bespaart u aanzienlijk op uw frisdrankuitgaven. 

Postmix

Postmix kopen

Als u regelmatig uw frisdrankvoorraad moet aanvullen, is een postmix kopen bij Compliment de voordelige oplossing. Deze is bij ons verkrijgbaar in de standaardformaten van 5 en 10 liter. Wij leveren uw postmix in een handige grootverpakking waar u standaard volumekorting mee kunt. De postmix is geruime tijd houdbaar. Ook na het open van de verpakking kunt u er enige tijd gebruik van blijven maken. Vergelijkbaar voordeel behaalt u eveneens als u uw bestelling aanvult met koffie, cacao& thee! Compliment is de groothandel voor particulieren met scherpe prijzen!    

Postmix frisdrank

De lange houdbaarheid en het gebruiksgemak zijn de vaste kenmerken van een postmix frisdrank. In ons assortiment treft u een ruime variatie aan verfrissende dorstlessers. Wat denkt u bijvoorbeeld van de cassis van Royal Club? Met deze drank haalt u een dankbare afwisseling op Fanta en Coca Cola in huis. Voor postmix frisdrank van hoge kwaliteit kunt u bij Compliment terecht! Verken de vele mogelijkheden en bestel voordelig!