Rietjes kopen

Wilt u drankjes, cocktails, sorbets of milkshakes opdienen? Dan is rietjes kopen iets dat u zo nu en dan moet ondernemen. Het ruime aanbod van Compliment zorgt ervoor dat u precies de rietjes kunt inslaan waar u behoefte aan heeft. Wij hebben rietjes in verschillende kleuren en lengtes, die buigzaam of niet buigzaam zijn. Bij ons kunt u groot inkopen zodat u weer een lange tijd vooruit kunt! Ook voor plastic bestek bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod online en bestel al uw benodigdheden voor een gunstige prijs in één keer. Wij zijn niet voor niets dé groothandel voor particulieren en (horeca)-ondernemers.

Rietjes kopen

Dikke rietjes kopen

In onze webwinkel kunt u ook voordelig dikke rietjes kopen, goede voorbeelden hiervan zijn de extra grote oranje rietjes en de jumborietjes uit ons assortiment. Ook deze kunt u groot inkopen bij ons, zodat u een prijsvoordeel behaalt. Bekijk ook ons aanbod bekers en deksels hier treft u onder andere milkshakebekers en deksels aan tegen scherpe prijzen! Dikke rietjes kopen was nog nooit zo voordelig en eenvoudig als bij Compliment.

Plastic rietjes

Compliment heeft een groot aanbod van plastic rietjes. Bekijk op uw gemak ons assortiment en sla direct voor een langere tijd in. Wij leveren uw bestelling snel nadat deze bij ons binnen is gekomen. Ook voor glazen kunt u uitstekend bij ons terecht, of u nu bierglazen, wijnglazen of limonadeglazen zoekt, bij ons kunt u deze vinden. Wij zijn daarom bij uitstek de leverancier van plastic rietjes en vele andere (horeca) benodigdheden.