Servetten kopen

Servetten zijn een essentieel onderdeel van een goed gepresenteerde maaltijd. Servetten kopen doet u voordelig bij Compliment. Wat voor servet u ook zoekt, wij hebben het voor u in ons assortiment. De verschillende diktes, één laags, twee laags of drie laags en de verschillende kleuren van de servetten zorgen ervoor dat er voor iedereen passende en schitterende exemplaren tussen zitten. Voor de liefhebbers van de landelijke stijl zijn er ook servetten in de vorm van boerenzakdoeken. Met de servetten van merken als Dunisoft, Bulkysoft en Lotus zullen u en uw gasten zeker tevreden zijn. Servetten kopen doet u daarom bij Compliment, dé online groothandel! 

Servetten kopen

Papieren servetten kopen

Heeft u in ons assortiment gekeken en wilt u papieren servetten kopen? Bij ons zijn deze voordelig geprijsd en kunt u een prijsvoordeel behalen door groot in te kopen. Bovendien leveren wij snel zodat u thuis of op het werk direct over uw servetten kunt beschikken. Maak uw bestelling eenvoudig af met tafelpapier zodat u direct uw gasten van een mooi gedecoreerde tafel kunt voorzien en uw tafel tegen vuil en beschadiging kunt beschermen. Met de verschillende placemats uit ons assortiment kunt u zeker de gewenste uitstraling voor uzelf en uw gasten creëren.

Dispenser servetten

In onze webwinkel hebben wij verschillende dispenser servetten in bijvoorbeeld een kartonnen dispenser of voor een Tork dispenser. Met de servetten uit ons assortiment kunt u zo weer een lange tijd voordelig vooruit. Ook voor druppelvangers bent u bij ons aan het juiste adres. Deze hebben wij net als de servetten in verschillende lagen beschikbaar. Zo beschermt u eenvoudig en voordelig uw tafel tegen wijn of koffievlekken. Voor dispenser servetten en andere (horeca) artikelen kunt u daarom uitstekend bij ons terecht.