Siroop

Als echte smaakmaker kent siroop vele toepassingen. In het ruime assortiment van Compliment vindt u een ruime keuze aan producten, gesuikerd of met zoetstoffen. Naast klassieke vruchtensiroop als limonade, grenadine en Roosvicee hebben wij ook siroop voor het op smaak brengen van uw koffie, cocktail, milkshakes, desserts of slagroom. Wij leveren uw bestelling in een grootverpakking van 5 liter of als doos met meerdere flessen. Daarmee profiteert u van een stevige volumekorting. 

Siroop

Siroop koffie

Vanille, rietsuiker en karamel voegen een intense aroma toe aan een siroop. Koffie krijgt een geheel andere smaak als u slechts een druppel siroop toevoegt. Dit is een smaakvol, alcoholvrij  alternatief voor dranken zoals onze likeuren, die u eveneens in de meest uiteenlopende varianten kunt bestellen. Siroop koffie is ook een goede toevoeging bij het bereiden van een exclusief dessert.  Bestel eenvoudig online en wij zorgen voor een snelle levering!             

Monin siroop

Exclusiviteit is het handelsmerk van Monin siroop. Deze is bij Compliment niet alleen verkrijgbaar in de vorm van grenadine, maar ook als smaakmaker voor verrassende cocktailcreaties. Zo hebben wij onder andere Monin siroop met de smaak van perzik, honing en munt of passievrucht. Als u de voorkeur geeft aan een limonade, kunt u deze desgewenst aanlengen met onze koolzuurarme of juiste verfrissende koolzuurhoudende mineraalwater. Ook dat bestelt u bij Compliment voordelig!