Taartranden

Bent u een liefhebber van het bakken van een taart? Dan is het bestellen van taartranden op zijn tijd noodzakelijk. In ons assortiment hebben wij verschillende afmetingen taartranden beschikbaar. De diameters verschillen van 12, 14, 20, 22 en 30 cm. Wat voor taart u dan ook bakt of wilt serveren met de taartranden van ons kunt u zorgen voor een schitterende presentatie. Ook voor overige keukenmaterialen bent u bij ons aan het juiste adres, bekijk op uw gemak het volledige aanbod van onze webwinkel! 

Taartranden

Taartranden papier

In ons assortiment bevinden zich taartranden papier, die eventueel met een schitterend motief zijn uitgevoerd. Wanneer u een taart met deze taartranden opdient, zullen uw gasten vast onder de indruk zijn. Bekijk ook een onze bestek en toebehoren afdeling, hierin bevindt zich het mooiste bestek dat u zich kunt wensen. Welke taartranden papier u ook wenst wij hebben ze door de voordeelverpakking voordelig voor u op voorraad.

Taartranden kopen

Heeft u de taartrand gezien die u wenst te hebben? Taartranden kopen is eenvoudig en snel geregeld bij Compliment, dé groothandel voor particulieren en (horeca)-ondernemers. Voor uw zaak is het misschien ook handig om plastic draagtassen aan te schaffen. Bekijk ons aanbod online. Naast taartranden kopen, kunt u in onze webwinkel terecht voor allerlei handige attributen. Neem de tijd om ons assortiment eens te bekijken en laat u verrassen!