Tafelpapier

Wilt u graag uw tafel eenmalig decoreren en tegen vuil en krassen beschermen? Dan is het tafelpapier uit het aanbod van Compliment precies wat u zoekt! Wij hebben een breed aanbod in diverse kleuren en uitvoeringen, zodat u zeker de tafelaankleding kunt vinden om de door u gewenste uitstraling te creëren. Met tafelpapier kunt u snel een tafel klaar maken voor gasten en hoeft u na het diner het kleed niet te wassen. Hierdoor bespaart u tijd en kunt u eenvoudig variëren met de sfeer die u neer zet. In ons assortiment treft u ook een breed aanbod (bijpassende) servetten aan, zo kunt u een mooie uniforme en harmonieuze uitstraling neerzetten.

Tafelpapier

Damast tafelpapier

Enkele van de kwaliteitsartikelen uit ons assortiment zijn de rollen en vellen van Damast tafelpapier. De vellen en rollen zijn hygiënisch en erg gebruiksvriendelijk. Dit tafelpapier is ideaal voor eenmalig gebruik. Bent u op zoek naar placemats, dan kunt u ook uitstekend bij ons terecht. Zo kunt u weer een tijd vooruit! Damast tafelpapier is bij ons te bestellen in verschillende kleuren, zodat u altijd de door u gewenste look kunt creëren voor uzelf en uw gasten. Bekijk ook ons aanbod druppelvangers in de vorm van viltjes die bijvoorbeeld vervelende koffie- of wijnvlekken voorkomen, zo houdt u gegarandeerd uw tafel(s) netjes en geordend!   

Tafelpapier kopen

Bent u overtuigd geraakt van ons aanbod en wilt u tafelpapier kopen? Bij ons kunt u voordelig de hoogste kwaliteit afnemen! Wij leveren bovendien snel, zodat u thuis of in uw (horeca) onderneming binnen een korte tijd weer van dit essentiële artikel bent voorzien. Dat is de service van onze online groothandel! Heeft u vragen over tafelpapier kopen, ons overige productaanbod of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord!