Waarom Compliment?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestel gemak en snelle levering!

Thee bestellen

Voor rechtgeaarde theedrinkers is online thee bestellen bij Compliment zeer voordelig. In onze Groothandel voor particulieren vindt u scherp geprijsde voordeelverpakkingen waarmee u groot kunt inslaan. Wij hebben een groot aanbod met verschillende bekende merken, zoals Pickwick, Lipton thee en Princess. Daarnaast kunt u ook verse thee bestellen in 30 of 100 grams verpakking. Dankzij het intense aroma hoeft u hier weinig van af te passen en kunt u precies bepalen hoe u uw thee drinkt. Ook een houten bewaardoos kunt u eenvoudig samen met uw favoriete thee bestellen.

Thee bestellen online

Het aanbod aan theemerken en theesoorten is aanzienlijk groter als u thee bestellen online doet bij Compliment. Zo hebben wij zwarte en groene thee, maar kunt u ook kiezen voor vele cafeïnevrije varianten zoals rooibos of een kruidenthee van Zonnatura.

Losse thee à la carte kunt u ook voordelig inslaan als meerdere verpakkingen van 30 à 100 gram. Ook hierbij heeft u een ruime keuze aan verschillende theesoorten. Voor thuis, uw vereniging of een feestje kunt u bij ons ook Douwe Egberts koffie bestellen. Dit doet u evenals thee bestellen online voordelig bij Compliment.

Thee bestellen pickwick

Wit u met een ruimere keuze dan in de supermarkt thee bestellen? Pickwick heeft behalve doosjes met theezakjes ook verse thee in de aanbieding die u als 1 kilo freshbrew kunt afnemen. Daarmee kunt u geruime tijd vooruit, kiest u voor meer smaak, maar pakt u toch uw voordeel! Wilt u online thee bestellen? Pickwick is dan zowel een logische als een smaakvolle keuze! Voor de afwisseling op een winterse dag hebben wij ook cacao in het assortiment, waarmee u uw eigen chocolademelk kunt bereiden. Compliment zorgt voor een snelle levering van uw bestelling!