Theedoeken en keukenhanddoeken tegen groothandelprijzen

Geblokte theedoeken en keukendoeken bij compliment.nl

Bij compliment.nl beschikken wij over een groot assortiment theedoeken en keukendoeken. Compliment.nl is de online groothandel voor de particuliere en zakelijke groothandel. Doordat we een 100% dochter zijn van FOOX hanteren wij scherpe prijzen en een goede service.

Theedoeken en keukendoeken van Weco

Bij compliment.nl verkopen wij geblokte theedoeken van het merk Weco. Dit merk staat bekend om haar hoge kwaliteit en afwerkingsgraad en wordt door veel professionals gebruikt.

Geblokte keukendoeken groothandel

Bestel via compliment.nl en profiteer van de laagste prijs in Nederland. Ook nu hebben wij weer een aantal scherpe aanbiedingen:

Beide producten worden aangeboden in verpakkingen van 6 stuks.

Geblokte theedoeken groothandel

Ook de theedoeken zijn afkomstig van het kwaliteitsmerk Weco. Door het gebruik van de juiste stoffen kennen de theedoeken van Weco een hoge absorptiegraad. Deze geblokte theedoeken bieden wij in verschillende kleuren en formaten aan:

Linnen glazendoek

Naast de standaard theedoeken verkopen wij ook linnen glazendoeken. Ideaal voor de professional. Deze glazendoek is voor 50% van linnen kookvast. Doordat deze theedoeken voor 50% van linnen zijn, zijn deze doeken een stuk zachter en fijner om mee af te drogen. Wanneer je eenmaal deze linnen glazendoeken gewend bent wil je niks meer anders. De linnen theedoeken die compliment.nl verkoopt zijn van het kwaliteitsmerk Weco. Dit garandeert een lange levensduur en kwalitatief goede afwerking. 

Hier kunt u uw tekst invullen