Vriesdroogkoffie van Douwe Egberts, Mill House en Cafe Auberge

Vriesdroogkoffie is instantkoffie. Vriesdroogkorrels worden vermengd met water en zo ontstaat koffie. Vriesdroogkorrels zou je in theorie ook zonder koffieautomaat kunnen gebruiken maar in de praktijk wordt het vooral in de automaat gebruikt. Een voordeel van het gebruik van vriesdroogkoffie is dat je erg snel een kop koffie kunt zetten en dat het goedkoop is. 

Bij online groothandel Compliment.nl kun je vriesdroogkoffie kopen van de bekende merken zoals Douwe Egberts en Mill House

Vriesdroogkoffie van Douwe Egberts, Mill House en Cafe Auberge

Bij online groothandel Compliment.nl kun je vriesdroogkoffie kopen van de bekende merken zoals Douwe Egberts en Mill House. Bij D.E. wordt vriesdroogkoffie aangeboden onder de naam instant. Feitelijk is dit ook juist omdat vriesdroog een instantkoffie is. Het lost op als je het vermengt met water. De classic vriesdroog is voor het standaard kopje koffie. Niet te sterk en lekker soepel en rond. De Elite vriesdroogkoffie van Douwe Egberts is een instantkoffie bestaande uit vooral Arabica bonen. Hierdoor ontstaat er een meer exotische koffie met een volle en ronde smaakbeleving. En iets sterker.