Wegwerpborden

Bent u op zoek naar scherp geprijsde wegwerpborden? Bekijk dan ons assortiment in onze online groothandel. Wij hebben verschillende uitvoeringen wegwerpborden, onder meer gewone ronden en varianten met drie vakken. Deze borden zijn ideaal voor het opdienen van gerechten die uit meerdere gerechten en/of sauzen bestaan. Combineer met het plastic bestek uit ons assortiment en u bent klaar om gasten te ontvangen op uw (tuin)feest, barbecue of andere gelegenheid waar gegeten wordt. Met de wegwerpborden uit ons assortiment heeft u geen grote stapel vaat om af te moeten wassen na afloop, zo bespaart u uzelf een hoop werk!

Wegwerpborden

Wegwerpborden plastic

Een groot deel van ons aanbod bestaat uit wegwerpborden plastic, bijvoorbeeld ons bord van 22 cm. Doordat u deze in een groot volume bij ons afneemt, behaalt u een prijsvoordeel bij het inkopen. Daarom is inkopen bij Compliment speciaal voor de verstandige inkoper die niet te veel wil betalen voor kwaliteitsartikelen. Naast wegwerpborden plastic bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bekers en deksels. Hier hebben wij alles beschikbaar voor het serveren van een heerlijke milkshake of kop koffie!  

Wegwerpborden karton

Naast plastic varianten hebben wij ook wegwerpborden karton. Deze hebben wij in verschillende uitvoeringen met een diameter van 15, 18, of 23 cm. Zo kunt u precies het bord vinden dat aan uw wensen voldoet. Compliment verkoop naast wegwerpborden karton ook vele andere (horeca) artikelen, zoals glazen. Bekijk ons aanbod limonade-, bier- of wijnglazen online en bestel voordelig. Wij leveren uw bestelling snel op het door u gewenste adres af!