Douwe Egberts Koffie

Douwe Egberts koffie

Als begrip is Douwe Egberts koffie nauwelijks meer uit de Nederlandse huiskamer weg te denken. Naast Senseo en snelfiltermaling uit de Roodmerk of Select serie kunt u in onze groothandel Compliment ook cafeïnevrije koffie bestellen of koffiebonen voor een extra vers kopje. Voor Douwe Egberts koffie in de instant variant heeft u slechts heet water nodig. Deze is zowel met als zonder cafeïne in onze online winkel voor particulieren verkrijgbaar. Als u ook de liefhebbers van chocolademelk eenvoudig een drankje wilt kunnen voorzetten kunt u bij ons daarnaast ook cacaopoeder kopen.

Douwe Egberts koffie 500 gram

Als u regelmatig koffie zet voor uw gezin of uw vereniging is Douwe Egberts koffie in een 500 gram verpakking een goede keuze. De snelfilterkoffie is vacuüm verpakt en daardoor langere tijd houdbaar.

Dan loont het bij Compliment om Douwe Egberts koffie 500 gram extra om groot in te slaan, want daarmee profiteert u van een stevige volume korting. Als u naast de koffie graag thee bestellen wilt, bent u in onze winkel ook extra voordelig uit. Wij zorgen voor een snelle levering.

Douwe Egberts koffie bestellen

Of u nu kiest voor koffiebonen, instantkoffie of de meer exclusieve Select koffiemelanges, Douwe Egberts koffie bestellen is bij Compliment altijd eenvoudig. We hebben bijvoorbeeld een zeer ruime keuze als u de voorkeur geeft aan het gemak van Senseo. De bijbehorende koffiepads zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes: classic, mild, dark roast en extra strong. Om meerdere pakken Douwe Egberts koffie te bestellen heeft u geen boodschappentas meer nodig, want Compliment verzorgt de levering van uw koffie voordelig en snel!