Over ons

Online groothandel Compliment.nl

Online groothandel Compliment.nl is een zelfstandige onderneming. Wij zijn de online groothandel voor de particuliere en zakelijke grootverbruiker. Klanten kiezen voor Compliment.nl vanwege vaste lage prijzen en een groot assortiment in food, schoonmaak, disposables en kantoor. Een breed assortiment aan A-merken maar ook huismerken zodat we kwaliteit kunnen bieden in combinatie met scherpe tarieven.

Begonnen als startup, levert Compliment.nl inmiddels aan ruim 20.000 klanten in Nederland en België.

Missie

Met Compliment.nl willen wij de zakelijke als de particuliere grootgebruiker laten profiteren van scherpe tarieven en van een groot assortiment kwaliteitsproducten. Doordat alleen bestellen via internet mogelijk is, kunnen wij ook bijzonder scherpe tarieven hanteren. Daarbij blijf je gebruik maken van onze goede service. Snelle levering, ruim assortiment en een betrouwbare partner.

Compliment.nl is service met een glimlach!

FOOX

Met de orderafhandeling werken wij nauw samen met FOOX groothandel. FOOX is dé totaalleverancier van tabak- en gemakswinkel, benzinestations, horeca en bedrijvenmarkt. Met zeven vestigingen door geheel Nederland en bijna een miljard omzet is het een bekende speler op de Nederlandse markt van groothandels.

Toon prijzen incl. btw.