Kindly’s

Kindly’s is hét merk als het gaat om oud Hollands snoepgoed. De lekkerste snoepjes van toen worden door Kindly’s nog steeds verkocht. Kindly’s snoep wordt waar mogelijk nog op de ouderwetse manier en volgens traditioneel recept gemaakt. Hierdoor is het oud Hollands snoep van Kindly’s nog net zo lekker als vroeger. Lekker voor zowel jong als oud. Kindly’s is onderdeel van een van de grootste zoetwarenproducent: Van Vliet The Family of Candy Brands. Het snoep van Kindly’s is verpakt en opvallende verpakkingen met leuke afbeeldingen van vroeger. Dit alles maakt Kindly’s authentiek maar ook helemaal van deze tijd. Waar kan je altijd voordelig Kindly’s snoepgoed kopen? Inderdaad, bij online snoepgroothandel Compliment.nl.

Kindly’s snoep

Kindly’s snoep is niet alleen lekker, het roept bij velen ook een nostalgisch gevoel op. Wanneer je geniet van Kindly’s snoepjes ervaar je een moment van mooie herinneringen. Kindly’s moment noemen ze dat, gecreëerd door Kindly’s sweet moments. Bij online snoepgroothandel Compliment.nl vind je een uitgebreid Kindly’s snoep arrangement. De stijlvolle verpakkingen geven gelijk extra uitstraling aan Kindly’s snoep. Maar eerlijk is eerlijk: snoep van Kindly’s koop je vooral omdat het zo lekker is. Welke smaak en variant van Kindly’s is jouw favoriet? Zijn het de zacht romige Kindly’s boterwafeltjes? De verslavend lekkere Kindly’s dropstaafjes? Of kies je voor een combinatie van alle lekkere Kindly’s snoepjes met de Kindly’s oud Hollandse mix?

Kindly’s salmiak

Kindly’s salmiak hagel is een van oorsprong Scandinavische lekkernij. Het zijn harde salmiakballetjes met een heerlijke smaak van salmiak, drop en zoethout. Een lekkernij voor elk moment van de dag! Kindly’s salmiak hagel is niet het enige Kindly’s snoep met salmiaksmaak dat wij verkopen bij online snoepgroothandel Compliment.nl. Wat dacht je bijvoorbeeld van Kindly’s salmiaktouw, of de Kindly’s salmiakkikkers. Bovendien verkopen wij het salmiak snoep van Kindly’s in verschillende verpakkingen. In ons assortiment vind je voordeelverpakkingen Kindly’s salmiak snoep van 2kg (ideaal voor de verkoop als schepsnoep of om te presenteren in een leuke schaal of snoeppot), maar ook handige Kindly’s snoepzakjes en snoepbakjes. Deze zijn leuk om zelf te verkopen op een markt in de snoepkraam, op de braderie of in de snoepwinkel of voor het goede doel.

Kindly’s schuimblokken

Kindly’s schuimblokken zijn de oud Hollandse lekkernij bij uitstek. De schuimblokken van Kindly’s smelten in je mond terwijl ze zorgen voor een heerlijke zoete smaaksensatie. Kindly’s schuimblokken hebben natuurlijk de zachtgele en zachtroze kleur van de originele schuimblokken. Een oud Hollandse schuimblok is niet alleen lekker, hij geeft je ook een opkikker. Doordat Kindly’s schuimblokken bestaan uit 70% dextrose krijg je er veel energie van. Schuimblokken kenmerken zich verder doordat ze licht en knapperig zijn. Kindly’s schuimblokken koop je natuurlijk voordelig bij online snoepgroothandel Compliment.nl. Waarvoor gebruik jij jouw schuimblokken van Kindly’s? Schuimblokjes zijn leuk als traktatie of om te verkopen als schepsnoep in jouw snoepkraam of snoepwinkel. De kleine Kindly’s schuimblokjes worden ook wel gebruikt in recepten voor nagerechten en ter decoratie van baksels.

Kindly’s bestellen

Voordelig Kindly’s bestellen doe je bij online snoepgroothandel Compliment.nl. Ons ruime assortiment zorgt er bovendien voor dat Kindly’s bestellen net zo leuk is als het snoepen zelf. Je voelt je als een kind in de snoepwinkel tussen de Kindly’s griotten, babbelaars en salmiakjes. Het bestellen van Kindly’s is bovendien hartstikke makkelijk, je kan bestellen zonder account. Plaats jij jouw Kindly’s bestelling voor 12:00 uur, dan wordt het morgen geleverd. En bestellingen vanaf € 95,- worden zelfs gratis bezorgd in Nederland en België. Dus of je nou Kindly’s wilt bestellen voor jouw snoepkraam, braderie, snoepwinkel, als relatiegeschenk, of cadeautje voor jouw collega’s, vrienden of familie: goedkoop Kindly’s bestellen doe je bij online snoepgroothandel Compliment.nl.