Merken

Pickwick

Waarom Compliment.nl?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestelgemak en snelle levering!

Resultaat 1–32 van de 53 resultaten wordt getoond

Pickwick

Pickwick: Een Korte Geschiedenis van het Beroemde Theemerk

Pickwick is een van de bekendste theemerken in Nederland en is opgericht in 1753. Het merk heeft een rijke geschiedenis en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de populairste theemerken van Nederland. In deze tekst zullen we de geschiedenis van Pickwick bespreken, enkele van de meest populaire smaken van het merk belichten en de manier waarop Pickwick zich inzet voor duurzaamheid.

Geschiedenis van Pickwick

Pickwick is opgericht in 1753 in Engeland. Het merk begon als een kleine theewinkel en groeide snel uit tot een bekend merk in Groot-Brittannië. In 1937 werd Pickwick overgenomen door Douwe Egberts, een Nederlands koffiemerk. Sindsdien is Pickwick uitgegroeid tot een van de populairste theemerken in Nederland.

Populaire smaken van Pickwick

Pickwick biedt een breed scala aan theesmaken, van klassieke zwarte thee tot exotische fruitthee. Een van de populairste smaken van het merk is de English Blend. Deze thee is een mix van verschillende soorten zwarte thee en is perfect voor een kopje thee in de ochtend. Een andere populaire smaak van Pickwick is de Rooibos sinaasappel kaneel thee. Deze thee is cafeïnevrij en heeft een heerlijke smaak van sinaasappel en kaneel.

Naast deze klassieke smaken biedt Pickwick ook enkele unieke theesmaken aan, zoals de Pickwick Theekransjes, een serie thee met smaken als Appeltaart en Kaneel, en de Pickwick Joy of Tea collectie, een serie thee met bijzondere ingrediënten zoals gember, citroengras en munt.

Duurzaamheid bij Pickwick

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie van Pickwick. Het merk zet zich in voor een duurzame toekomst en heeft verschillende initiatieven opgezet om dit te bereiken. Zo werkt Pickwick samen met theeboeren over de hele wereld om duurzame thee te produceren. Het merk zet zich in voor het behoud van de natuur en het milieu en werkt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van het productieproces.

Daarnaast is Pickwick actief betrokken bij maatschappelijke initiatieven. Het merk ondersteunt lokale gemeenschappen en zet zich in voor het verbeteren van de leefomstandigheden van de mensen die betrokken zijn bij de productie van thee.

Verpakkingen van Pickwick

Een ander belangrijk onderdeel van duurzaamheid bij Pickwick is de verpakking. Het merk streeft ernaar om zo min mogelijk afval te produceren en gebruikt daarom duurzame verpakkingen. Zo zijn de theezakjes van Pickwick volledig composteerbaar en biologisch afbreekbaar. Het merk gebruikt ook FSC-gecertificeerde verpakkingen, die afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen.

Tot slot heeft Pickwick ook een recyclingprogramma opgezet, waarbij consumenten hun gebruikte theezakjes kunnen terugsturen naar Pickwick om ze te laten recyclen. Op deze manier wil het merk bijdragen aan een duurzame toekomst en zorgen voor een schonere en gezondere planeet.

Conclusie

Pickwick is een bekend en geliefd theemerk in Nederland, dat bekend staat om zijn heerlijke smaken en toewijding aan duurzaamheid. Door samen te werken met theeboeren over de hele wereld en te streven naar duurzame productieprocessen, wil Pickwick bijdragen aan een betere toekomst voor mens en planeet. Met een breed scala aan smaken en verpakkingen die duurzaam en milieuvriendelijk zijn, is Pickwick een merk dat past bij de wensen van moderne consumenten die op zoek zijn naar producten die niet alleen lekker zijn, maar ook verantwoord en duurzaam worden geproduceerd.