Merken

Vileda

Waarom Compliment.nl?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestelgemak en snelle levering!

Resultaat 1–32 van de 59 resultaten wordt getoond

Vileda

Vileda: alles voor een schoon huis

Als het op schoonmaken aankomt, is Vileda een van de meest vertrouwde merken ter wereld. Het bedrijf is al bijna 75 jaar actief en heeft een breed assortiment aan producten voor de schoonmaak van woningen en bedrijfspanden. Of het nu gaat om stofzuigen, dweilen, ramen wassen of stof afnemen, Vileda heeft voor elke taak het juiste gereedschap. In deze tekst gaan we dieper in op het merk Vileda en de producten die ze aanbieden.

De geschiedenis van Vileda

Het bedrijf Vileda werd in 1948 opgericht in Duitsland. Het begon als een klein familiebedrijf dat zich richtte op de productie van schoonmaakdoeken en -tissues. In de jaren ’50 breidde het bedrijf zich uit naar andere Europese landen en begon het met de productie van stofzuigers, dweilen en ander schoonmaakgereedschap. In 1971 werd Vileda overgenomen door het Amerikaanse bedrijf Freudenberg. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van schoonmaakproducten.

Het assortiment van Vileda

Het assortiment van Vileda is enorm. Het bedrijf biedt producten aan voor alle aspecten van het schoonmaken van woningen en bedrijfspanden. Hieronder bespreken we een aantal populaire producten van Vileda.

Stofzuigers

Vileda heeft verschillende soorten stofzuigers in het assortiment. Van kleine handstofzuigers tot grote, krachtige stofzuigers met zakken. Ook biedt Vileda stofzuigers aan die geschikt zijn voor het opzuigen van dierenharen. De stofzuigers van Vileda zijn efficiënt en betrouwbaar en helpen bij het verwijderen van stof, vuil en haren.

Dweilen

Een goede dweil is essentieel voor een schone vloer. Vileda heeft verschillende soorten dweilen in het assortiment, zoals de klassieke katoenen dweil en de moderne microvezeldweil. De microvezeldweil is geschikt voor het schoonmaken van verschillende soorten vloeren, zoals tegels, laminaat en parket. Dankzij de microvezels neemt de dweil vuil en vocht goed op.

Schoonmaakdoeken

Vileda is vooral bekend om de schoonmaakdoeken. Het bedrijf biedt een breed scala aan doeken aan, zoals microvezeldoeken, wegwerpdoeken en poetsdoeken. De microvezeldoeken zijn geschikt voor het schoonmaken van verschillende oppervlakken, zoals ramen, spiegels, keukenbladen en badkamermeubels. De wegwerpdoeken zijn ideaal voor het snel en gemakkelijk schoonmaken van kleine oppervlakken. De poetsdoeken zijn gemaakt van stevig materiaal en kunnen worden gebruikt voor het schoonmaken van bijvoorbeeld de keuken of de badkamer.

Raamwissers

Het schoonmaken van ramen kan een tijdrovende en lastige klus zijn. Vileda heeft hiervoor verschillende raamwissers in het assortiment die het schoonmaken een stuk gemakkelijker maken. Zo heeft Vileda bijvoorbeeld de Windomatic raamreiniger. Deze reiniger maakt ramen streeploos schoon en is gemakkelijk te gebruiken. Dankzij de krachtige zuigfunctie worden vuil en waterresten direct opgezogen.

Schuursponzen

Voor hardnekkig vuil en aangekoekte etensresten zijn schuursponzen een uitkomst. Vileda heeft verschillende soorten schuursponzen in het assortiment, zoals de Vileda Glitzi Plus. Deze schuurspons heeft een zachte en een schurende kant, waardoor je gemakkelijk hardnekkig vuil kunt verwijderen. De spons is geschikt voor het schoonmaken van potten, pannen, kookplaten en zelfs barbecues.

Schoonmaakkar

Voor bedrijven en instellingen biedt Vileda de schoonmaakkar aan. Deze kar heeft verschillende vakken en manden waarin je schoonmaakgereedschap, schoonmaakdoeken en schoonmaakmiddelen kunt opbergen. Dankzij de wielen is de kar gemakkelijk te verplaatsen en heb je alle schoonmaakspullen binnen handbereik.

Duurzaamheid

Vileda hecht veel waarde aan duurzaamheid. Het bedrijf werkt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van haar producten. Zo worden er bijvoorbeeld steeds meer gerecyclede materialen gebruikt voor de productie van Vileda producten. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het verminderen van de CO2-uitstoot tijdens het transport van de producten. Ook is Vileda bezig met het ontwikkelen van producten die minder water en energie verbruiken.

Conclusie

Vileda is een betrouwbaar en innovatief merk op het gebied van schoonmaakproducten. Het assortiment is breed en biedt voor elke schoonmaaktaak het juiste gereedschap. Daarnaast hecht Vileda veel waarde aan duurzaamheid en is het bedrijf bezig met het verminderen van haar ecologische voetafdruk. Met Vileda kun je rekenen op een schone en duurzame omgeving.