Tony’s Chocolonely

Heb je je ooit afgevraagd waarom de Tony’s chocolonely chocoladereep niet mooi in blokjes is verdeeld? Bij Tony’s chocolonely vonden ze het maar raar dat chocoladerepen uit gelijke blokjes bestaan, terwijl de wereld achter de chocoladereep helemaal niet zo eerlijk is verdeeld. Tony’s Tony’s chocolonely wil deze ongelijkheid laten verdwijnen. Door de repen in ongelijke blokjes te verdelen word jij hier aan herinnerd. De lekkerste Tony’s chocolade vind je bij online groothandel Compliment.nl. Wij hebben een vaste lage prijs, dus op een Tony’s chocolonely aanbieding hoef je niet te wachten. Van Tiny Tony’s chocolonely tot Tony’s chocolonely tabletten en Tony’s chocolonely bars: alle smaken Tony’s chocolonely vind je bij online snoepgroothandel Compliment.nl.

Tony’s chocolonely mini

Tony’s chocolonely mini worden ook wel Tiny Tony’s genoemd. Zoals je van Tony’s chocolonely gewend bent zitten de Tony’s chocolonely mini in kleurrijke dozen verpakt. Bij online snoepgroothandel Compliment.nl verkopen wij Tiny Tony’s melk mini’s en Tiny Tony’s puur mini’s. Maar wij verkopen ook Tony’s chocolonely mini’s in mixverpakkingen. Zo koop je bij online snoepgroothandel Compliment.nl voordelig de Tony’s chocolonely tiny Tony’s mix 900 gram en de Tony’s chocolonely tiny Tony’s mix 6x 200 gram. De kleine Tony’s chocolonely chocolaatjes zijn leuk om uit te delen. De handige display’s zet je op kantoor, in de wachtruimte, kantine, showroom, op de balie, in jouw restaurant of bedrijfsrestaurant. Laat zien dat jij blij bent met jouw klanten, gasten en colllega’s door ze een Tony’s chocolonely mini chocolaatje te geven. Zeker weten dat zij ook blij zullen zijn met jou!

Tony’s chocolonely smaken

Tony’s chocolonely smaken zijn vernieuwend, verrassend en vooral ontzettend lekker. Natuurlijk zijn er de standaard smaken Tony’s chocolonely melk, puur, en hazelnoot. Maar Tony’s chocolonely zou Tony’s chocolonely niet zijn als ze geen verrassende smaakcombinaties zouden bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Tony’s chocolonely smaken: Tony’s Chocolonely reep donkere melk brownie pecan, Tony’s Chocolonely reep melk chocolate chip cookie, Tony’s Chocolonely reep melkchocolade kaneelbiscuit, Tony’s Chocolonely reep witte chocolade framboos knettersuiker en Tony’s reep puur chocokoek citroenkaramel? Deze verrassend lekkere smaken Tony’s chocolonely chocolade geven chocolade eten een hele andere dimensie. Naast deze ietwat bijzonders Tony’s chocolonely smaken zijn er natuurlijk ook nog deze toppers…:

Tony’s chocolonely karamel zeezout

Tony’s chocolonely karamel zeezout is uitgegroeid tot de lievelingssmaak van velen. De bekende Tony’s melkchocolade met stukjes karamel en korreltjes zeezout. Tony’s Chocolonely karamel zeezout begon als een limited edition. Als je een reep zó lekker maakt kan je natuurlijk niet meer terug. Daarom is de Tony Chocolonely karamel zeezout toegevoegd aan het vaste assortiment en inmiddels een van de populairste smaken! Deze Tony’s chocolonely karamel zeezout koop je per doos met 15 repen van 180 gram. Hartstikke leuk om weg te geven en nog leuker om te krijgen! Op Compliment.nl vind je ook de speciale Tiny Tony’s karamel zeezoutTony’s karamel zeezout reep in een feestelijke wikkel en Tony’s karamel zeezout reep van 47 gram.

Tony’s chocolonely melk

Tony’s chocolonely melk is de reep waarmee de geschiedenis van Tony’s Chocolonely ooit begon. Zacht romige melkchocolade zoals alleen Tony’s die kan maken? En je ziet het goed: Tony’s chocolonely melk chocolade zit in een rode wikkel. De kleur die meestal gebruikt wordt bij pure chocolade. Inderdaad verwarrend, maar bewust gekozen. Tony’s chocolonely melk was de eerste reep van Tony’s Chocolonely en met de alarmerende rode kleur wilden zij hun boodschap (werken aan 100% slaafvrije chocolade) onder de aandacht brengen. Tony’s Chocolonely reep melkchocolade koop je voordelig bij online snoepgroothandel Compliment.nl. Wij verkopen Tony’s melkchocolade repen, Tony’s melkchocolade tabletten en Tiny Tony’s melkchocolade (mini Tony’s chocolonely melk).

Tony’s chocolonely wit

Tony’s chocolonely witte chocolade wordt gemaakt van eerlijke cacaoboter. Het was niet makkelijk om traceerbare, fairtrade cacaoboter te vinden maar het is Tony’s Chocolonely gelukt! Hierdoor kun je verantwoord genieten van deze Tony’s chocolonely witte chocolade repen en tabletten. Dé favoriet voor iedereen die van witte chocolade houdt. Tony’s Chocolonely witte chocolade koop je voordelig bij online snoepgroothandel Compliment.nl. Gemaakt van eerlijke cacaoboter en uiteraard verpakt in de herkenbare Tony’s chocolonely wikkel. De blokjes zijn ongelijk verdeeld, anders dan je bij andere repen ziet. Heb jij ook wel eens afgevraagd waarom dat is? Tony’s chocolonely wil hiermee een statement maken. Elke keer dat jij de oneerlijk verdeelde repen van bijvoorbeeld Tony’s chocolonely wit ziet, wordt je eraan herinnerd dat de wereld van de cacao industrie ook nog steeds oneerlijk is verdeeld.

Tony’s chocolonely puur

Tony’s chocolonely puur is voor de echter liefhebbers van puur. Want je hebt puur en je hebt puur. De Tony’s chocolonely puur bestaat uit tenminste 70% cacao, dat is pas puur! Voor de echte liefhebber dus. Heerlijk bij de koffie of verwerk het in een lekker recept. Tony’s Chocolonely pure chocolade is altijd voordelig geprijsd op Compliment.nl. Je hoeft dus niet te wachten op een goedkopen Tony’s chocolonely aanbieding: bij online snoepgroothandel Compliment.nl vind je Tony’s chocolonely altijd voordelig geprijsd. Koop dus snel jouw Tony’s pure chocolade repen of tabletten. In ons assortiment vind je ook de Tiny Tony’s chocolonely puur (mini Tony’s). Leuk om te presenteren en uit te delen aan jouw collega’s, vrienden of klanten en gasten.

Tony’s chocolonely bar

Naast de welbekende Tony’s chocolonely tabletten verkopen wij ook de Tony’s chocolonely bar. De bar van Tony’s chocolonely is een chocoladereep van heerlijke chocolade. De repen van Tony’s chocolonely zijn leuk om uit te delen als traktatie of relatiegeschenk voor bijvoorbeeld jouw klanten, gasten, relaties en collega’s. Wij verkopen de Tony’s chocolonely bars ook veel voor de verkoop in vendingmachines, snoepautomaten, sportkantines. Alle populaire smaken Tony’s chocolonely zijn in het formaat van een chocoladereep/ bar te verkrijgen. Bekijk ook eens het Tony’s chocolonely proeverijtje: een leuke geschenkverpakking met de 6 lekkerste Tony’s chocolonely bars. In de verpakking zitten de Tony’s chocolonely bar melk, Tony’s chocolonely bar puur, Tony’s chocolonely bar melkchocolade met noga, Tony’s chocolonely bar karamel zeezout, Tony’s chocolonely bar hazelnoot, Tony’s chocolonely bar amandel zeezout. Wie maak jij blij met de heerlijke Tony Chocolonely bar?

Tony’s chocolonely bestellen

Voordelig Tony’s chocolonely bestellen doe je natuurlijk bij online groothandel Compliment.nl. Wij bestellen Tony’s chocolonely rechtstreeks bij Tony’s chocolonely zelf. Hierdoor hebben wij goed contact en kunnen wij de prijs laag houden. Je hoeft dus ook niet te zoeken naar, of wachten op een online Tony’s chocolonely aanbieding. Bij online snoepgroothandel Compliment.nl bestel je Tony’s chocolonely altijd goedkoop en voordelig. Bestel Tony’s chocolonely online voor 12:00 uur en het wordt morgen al geleverd. Bestellingen vanaf € 95,- worden bovendien gratis bezorgd. Wil jij Tony’s chocolonely bestellen als relatiegeschenk of cadeautje voor jouw collega’s? Neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij voeren regelmatig dergelijke opdrachten uit en helpen je graag om van jouw Tony’s chocolonely cadeautje of relatiegeschenk een succes te maken.

Tony’s chocolonely kopen

Waar kun je voordelig Tony’s chocolonely kopen? Bij online snoepgroothandel Compliment natuurlijk! Wij zijn trots op ons uitgebreide assortiment Tony’s chocolonely. Kies je voor een verrassende smaakvariatie? Of de van zichzelf al zo lekkere melkchocolade? Tony’s is heerlijk om zelf op te eten, maar ook ontzettend leuk om weg te geven (en nog leuker om te krijgen!). Daarom vind je bij online snoep groothandel Compliment.nl een ruime keuze in leuke geschenkverpakkingen. En wat dacht je van de Tony’s met leuke teksten op de wikkels. Dus heb je iets te vieren, goed te maken of ben je gewoon gek op chocolade? Je hoeft niet te wachten op een Tony’s chocolonely aanbieding: bij online groothandel Compliment.nl vind je een uitgebreid assortiment voordelig geprijsde Tony’s chocolonely. Zo wordt Tony’s chocolonely kopen net zo leuk als het opeten van jouw Tony’s chocolade.

De missie van Tony’s

Het probleem in de chocoladeketen zit volgens Tony’s Chocolonely bij de chocoladegiganten die tussen de cacaoboeren en de consumenten inzitten. Daar wordt de cacaoprijs zo laag gehouden dat de cacaoboer in armoede leeft en kinderarbeid en slavernij in de hand worden gewerkt.

Tony’s geeft het goede voorbeeld in de hoop dat anderen zullen volgen. Daarom heeft Tony’s een routekaart gemaakt. Deze bestaat uit 3 pijlers: bewustmaken, het goede voorbeeld geven en anderen inspireren dit goede voorbeeld te volgen.

Tony’s heeft 5 basisprincipes om toe te werken naar slaafvrije cacao.

  1. Traceerbare bonen om inzicht te krijgen in wie de bonen produceren en onder welke omstandigheden dit gebeurt.
  2. Er moet een hogere prijs voor de bonen betaald worden. Hiermee verdienen boeren een leefbaar inkomen.
  3. Door samen te werken staan boeren sterker. Dit kan door bijvoorbeeld coöperaties op te richten. Hierdoor hebben de boeren meer macht om structurele veranderingen tot stand te brengen.
  4. Boeren zijn verzekerd van minimaal 5 jaar afzet tegen een hogere prijs. Hierdoor kunnen boeren betere keuzes maken over bijvoorbeeld investeringen.
  5. Kwaliteit en productiviteit: investeren in kennis zorgt voor betere kwaliteit en daardoor voor meer cacao van bestaande plantages.

Bron: https://tonyschocolonely.com/