Binnenkijken bij de camperverzekering.nl

Bij Groothandel Compliment.nl worden we blij van onze klanten en graag geven we een kijkje achter de schermen. Een klant waren we altijd blij van worden is Veenstra & De Jong van de camperverzekering.nl. Zij bestellen bij groothandel Compliment.nl de koffie en koffiekoekjes. Al tijden hebben we goed en leuk contact met de mensen van de camperverzekering.nl. Misschien ook niet zo gek, net zoals Compliment.nl is het een laagdrempelige organisatie waar ruimte is voor persoonlijke contact met af en toe tijd voor een grapje.

De reden dat Veenstra & De Jong van de camperverzekering bij ons is gaan kopen is omdat ze groeien als kool. Ze zijn gespecialiseerd in goedkope camperverzekeringen en het online afsluiten gaat online heel eenvoudig en is zo gepiept. Tijdens de Corona pandemie groeide het bedrijf als kool. Iedereen wilde graag weg met een camper en het goed verzekeren van je camper is dan belangrijk. Om tijd te besparen, maar ook kosten, kozen ze ervoor om hun online boodschappen bij groothandel Compliment.nl in te slaan. En dat bevalt goed. Een ruim assortiment koffiekoekjes, scherp geprijsde koffie van ons eigen merk Meesterschap en snelle levering zorgt ervoor dat Veenstra & De Jong al een tijd een tevreden klant is. 
Bij groothandel Compliment.nl hopen wij deze samenwerking nog tijden te mogen voortzetten. Ben jij ook geïnteresseerd in het online kopen van je koffie? Altijd welkom bij Compliment.nl en voor een goede en goedkope camperverzekering raden wij van harte de camperverzekering.nl van Veenstra & De Jong aan!

Toon prijzen incl. btw.