Chocolovely van Globemilk nu ook te koop bij Compliment.nl.

Foto van de nieuwe Chocolovely van Globemilk.














Wist je dat Chocolovely van Globemilk nu online te koop is bij Compliment.nl? Wij zijn er trots op dat ons assortiment is uitgebreid met Chocolovely original en Chocolovely witte chocolade melk. Chocolovely is gemaakt voor en door échte liefhebbers van chocolademelk. Maar er is meer wat Chocolovely bijzonder maakt. Wil je weten wat? Lees dan verder…

(H)eerlijke Chocolade melk

Globemilk wilde een product op de markt brengen wat voldoet aan de hoogste eisen. Het resultaat hiervan is Chocolovely. Chocolovely van Globemilk wordt UTZ certified geproduceerd. UTZ Ceritified houdt in dat er minder bestrijdingsmiddelen gebruikt worden en dat goede werkomstandigheden zijn gegarandeerd. Hierdoor is UTZ Certified een topkeurmerk. Dit zijn keurmerken die het hoogst scoren op controle, transparantie, milieu, en welzijn van dier, mens en werk. Met Chocolovely is het Globemilk gelukt om (h)eerlijke chocolademelk op de markt te brengen.

Chocolovely Original van Globemilk

Chocolovely original is een heerlijke chocolade melk van 100% échte Nederlandse melk. Het heeft een pure en intense smaak. Met Chocolovely original speelt Globemilk in op de behoefte om te genieten van verantwoorde chocolademelk, die ook nog eens lekker en aantrekkelijk is. De Chocolovely Original heeft minder suiker dan andere chocolademelk, maar wel de volle en sterke smaak om van te smullen.

Chocolovely witte chocolademelk

Chocolovely witte chocolademelk heeft de intense en romige smaak van witte chocolade. De witte variant van Chocolovely original is speciaal gemaakt voor chocoladelovers die willen genieten van een heerlijk blikje witte chocolademelk. Chocolovely is gemaakt van de melk van Nederlandse koeien die minstens 120 dagen per jaar in de wei vertoeven. Wanneer je op een prachtige voorjaarsdag de koeien ziet grazen in de wei, bedenk dan dat het zo maar kan zijn dat zij jouw volgende blikje Chocolevely bij elkaar aan het grazen zijn.

Ben jij klaar voor een heerlijke, oer-Hollandse chocolade melk? Geproduceerd van 100% Nederlands melk en ideaal voor onderweg. Koop nu snel en gemakkelijk je Chocolovely bij online groothandel Compliment.nl

Toon prijzen incl. btw.