Compliment.nl verkoopt de lekkerste Paaseieren!

Bij online groothandel Compliment.nl koop je altijd voordelig de lekkerste paaseieren. Chocolade eieren, kleine paaseitjes en vruchtenhartjes, je vindt het bij Compliment.nl. Met als absolute topper natuurlijk de paaseitjes van Tony Chocolonely, verpakt in een leuke eierdoos. Dit maakt het leuk als paasattentie voor je collega’s en klanten.

Hoe zijn Paaseieren ontstaan?

Paaseieren komen voort uit een christelijke traditie. Bij de invoering van het vasten verbood de kerk om eieren te eten tussen Aswoensdag en Pasen. Deze eieren werden pas met Pasen gegeten, waarbij de oudste eieren gebruikt werden om te versieren. Maar waarom eten we eigenlijk chocolade paaseieren tijdens Pasen? Tijdens de vast-periode mochten er geen eieren worden gegeten, dus werd er gezocht naar een zoete alternatief. Er werden nep-eieren gemaakt van amandelpasta. Op deze manier kon er toch worden genoten van de ‘eieren’. Sommige eieren werden rood geverfd. Het paasei wordt dan gezien als symbool voor de verrijzenis en de rode verf als het bloed van Jezus. Met Pasen werden deze eieren weer gegeten. 

Chocolade eieren bij Compliment.nl

Als gaat om chocolade eieren tijdens Pasen, dan zijn de paaseitjes van Kinder Surprise erg geliefd. De smaak van heerlijke melkchocolade is een smaaksensatie in jouw mond. Uiteraard zit in elk verrassingsei een leuke verrassing en een nieuw figuurtje om mee te spelen. 

De chocolade eieren van Zaini  zijn er in verschillende thema’s. Van Masha en de beer tot Paw Patrol, bij Compliment.nl vind jij ze allemaal. Deze chocolade surprise eieren zijn niet alleen geschikt om uit te delen als traktatie: ook tijdens Pasen zijn kinderen er dol op. 

Zoek jij nog chocolade eitjes om te verstoppen tijdens Pasen? De Cupido paaseitjes zijn daar ideaal voor! Vind jij ze allemaal?  

Tony Chocolonely paaseitjes

Met de Tony Chocolonely scoor jij gegarandeerd! De Tony Chocolonely paaseitjes zijn er in vele smaken en kleuren. In 1 doosje zitten 12 eitjes met de smaken melk, melk noga, melk karamel zeezout, puur amandel zeezout, melk hazelnoot, donkere melk, puur, pretzel toffee, framboos knettersuiker en wit. Tip: Serveer ze op tafel met de Pasen, de chocolaatjes zullen binnen no-time op zijn! 

Compliment.nl wenst wij jouw een vrolijk Pasen 2022!

Toon prijzen incl. btw.