Alternatieven Pickwick Slow Tea

Pickwick Slow Tea is niet langer leverbaar

Slecht nieuws voor de liefhebbers van Pickwick Slow Tea. Dit populaire artikel op Compliment.nl is niet langer verkrijgbaar. De fabrikant, Jacobs Douwe Egberts heeft besloten om de Pickwick Slow Tea niet meer te produceren en uit assortiment te nemen. Dit geldt voor alle smaken: 

  • Slow Tea Rose Berry Blues
  • Slow Tea Royal English
  • Slow Tea Velvet Green
  • Slow Tea Smooth Grey
  • Slow Tea Camilla Sunday
  • Slow Tea Ginger Green

Alternatieven voor Pickwick Slow Tea

Uiteraard hadden we het liefst gezien dat deze producten bleven bestaan maar er zijn gelukkig alternatieven. Gelukkig hebben wij bij Compliment.nl goede alternatieven, hieronder een handig overzicht.

Lipton Exclusive Selection Tea 

De thee zit in piramidevormige zakjes die er voor zorgen dat de thee zich optimaal in het hete water kan verspreiden. De individuele platte verpakking zorgt ook voor optimaal behoud van smaak en geur van de thee en is praktisch in gebruik.

De Exclusive Lipton Tea die wij bij Compliment.nl aanbieden zijn: 

Deze Exclusive Selection van Lipton worden in 6 doosjes van 25 geleverd.

Bradley’s Piramini Tea

De Piramini Tea van Bradley’s is een premium thee concept met hoge kwaliteit. De theezakjes hebben een piramidevorm en bevatten theebladen met echte stukjes fruit of kruiden. Door de vorm van het theezakje krijgen de theebladen volop de ruimte om de smaak af te geven. De Bradley’s Piramini Tea is ook Fairtrade gecertificeerd. Dit betekent dat deze thee op een milieuvriendelijke wijze is gemaakt. Hieronder staan de Piraminis die wij aanbieden op Compliment.nl

De Piramini Tea van Bradley’s bevatten 30 theezakjes in 1 doosje. \

Toon prijzen incl. btw.