Chips bestellen

Chips bestel je snel en eenvoudig bij groothandel Compliment.nl. Ook voor particulieren en wij verkopen alleen grootverpakkingen tegen vaste lage prijzen. Voor 12:00 besteld, morgen in huis. En bestel je boven de €95,- dan wordt het gratis thuisbezorgd. Wij verkopen chips van alle bekende merken zoals Pringles, Croky en Lays. Maar hebben ook een groot assortiment gezonde chips. Ideaal voor in de sportkantine of op kantoor.

Chips bestellen

Ben jij ook zo’n enorme fan van chips? Begrijpelijk, want dit lekker gekruide en vaak krakende tussendoortje is er in veel smaken en soorten te krijgen. Bij online groothandel Compliment.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan chips producten. Merken als Pringles, en Croky chips zijn bij ons makkelijk en snel te bestellen. Als je voor 12:00 je bestelling plaatst, heb jij je favoriete chips de volgende dag al in huis.

Lays chips bestellen

Lays is één van de populairste chips merken van Nederland. Bij online groothandel hebben wij daarom standaard, een grote voorraad Lays chips. Bij onze groothandel zijn met name de Lays uitdeelzakjes (minizakjes) populair van 40 gram. Ideaal voor kinderfeestjes, events of achter de toonbank in sportkantines. Populaire kleine chipszakjes Lays zijn de smaken paprika, naturel en Lay’s hamkaas. Ook een populair artikel bij groothandel Compliment.nl zijn de Lays superchips. Ook omdat deze niet overal verkrijgbaar zijn. Dan is het extra fijn dat je gewoon de Lay’s superchips paprika en de Lays superchips naturel online kunt bestellen. Ook in België levert online groothandel Compliment.nl

Cheetos Chips bestellen

Populaire chips bij kinderen zijn de Cheetos chips. Bij online groothandel kunnen je snel en makkelijk Cheetos Chips bestellen. Wij verkopen de Cheetos Chips in handige uitdeelzakjes van 22 of 27 gram. De minizakjes Cheetos Chips die je kunt bestellen zijn de smaken Cheetos Chipito en natuurlijk de Cheetos nibb it. De Cheetos Chips verkopen wij in grootverpakking per doos. In een doos zitten 24 of 30 minizakjes. Handig om te weten: De Cheetos Nibb it chips bevat minder dan 110 calorieën per portie en valt daarom binnen de richtlijnen van de gezonde schoolkantine.

Ga je een feest organiseren? Daar hoort natuurlijk chips bij. Geen feest zonder chips! Dit lekkere tussendoortje is ook heerlijk wanneer je ‘s avonds lekker naar je favoriete serie of film zit te kijken. Bij online groothandel Compliment.nl kun je naast de normale 200 gram’s zakken tevens kiezen uit kleine zakjes chips van 45 of 90 gram of de minikokers van Pringles van 40 of 70 gram.

Chips bestellen online

Veel verenigingen en bedrijven weten online groothandel Compliment.nl inmiddels te vinden, maar ook als particulier kun je profiteren van ons uitgebreide en voordelig geprijsde assortiment aan chips. Een btw-nummer is niet nodig. En als je tijdens werkdagen voor 12:00 besteld dan heb je het de volgende dag al in huis. Ideaal als je nog snel chips wilt bestellen voor een kinderfeestje of in de kantine.

Gezonde chips

Sportverenigingen, scholen en kinderdagverblijven maken actief werk van een gezonde omgeving. Maar toch is een traktatie erg leuk. Wil je op gezonde chips trakteren met weinig zout, vet en zoetstoffen. Wij hebben bij groothandel Compliment.nl speciaal een assortiment gezonde chips samengesteld..

Chips bestellen groothandel

Bij groothandel Compliment.nl kun je snel en eenvoudig chips bestellen. Niet alleen bedrijven, verenigingen, zwembaden, kinderdagverblijven bestellen hun chips bij groothandel Compliment.nl ook particulieren kunnen hun chips bij Compliment.nl bestellen. Snel en gemakkelijk. Je hebt geen KvK-nummer nodig en je hoeft niet verplicht een account aan te maken. Een account is alleen handig als je regelmatig chips online bestelt en je de bestelling wilt herhalen.