Merken

AA drink

Waarom Compliment.nl?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestelgemak en snelle levering!

Toont alle 12 resultaten

AA drink

AA Drink is een bekend Nederlands merk van sportdranken. Het werd in 1999 opgericht door voormalig professioneel wielrenner Michael Boogerd en voedingsdeskundige Bram Verheijen. Het doel van het merk was om een drank te creëren die de prestaties van sporters kon verbeteren door middel van het leveren van de juiste voedingsstoffen.

De productlijn bestaat uit verschillende soorten sportdranken en -shakes, elk ontworpen om een specifiek doel te bereiken. Zo is er de Iso-Lemon, die ontworpen is om hydratatie en energie te leveren tijdens inspanningen van langere duur. Daarnaast is er de Pro Energy, die bedoeld is om sporters te helpen bij het leveren van korte, intensieve inspanningen. De Recovery Shake is een proteïneshake die speciaal is ontwikkeld om spierherstel na een intensieve training te bevorderen.

Een van de belangrijkste ingrediënten van AA Drink zijn koolhydraten. Koolhydraten worden omgezet in glucose, dat door het lichaam kan worden gebruikt als brandstof voor inspanning. AA Drink bevat ook elektrolyten, zoals natrium en kalium, die verloren gaan door zweten. Deze elektrolyten helpen bij het handhaven van een gezonde vochtbalans en zorgen ervoor dat het lichaam beter in staat is om inspanning te leveren.

Het merk heeft een sterke associatie met de wielersport. Dit komt mede doordat oprichter Michael Boogerd zelf een bekende wielrenner was. Het merk is dan ook jarenlang sponsor geweest van verschillende professionele wielerteams, waaronder de Rabobank Wielerploegen.

Inmiddels is AA Drink ook buiten de wielersport bekend geworden. Het merk is beschikbaar in veel sportwinkels, supermarkten en tankstations in Nederland. AA Drink heeft ook de afgelopen jaren uitgebreid naar andere landen, waaronder België, Frankrijk en Duitsland.

Tot slot heeft AA Drink ook aandacht voor duurzaamheid. Het merk werkt bijvoorbeeld aan het verminderen van verpakkingsafval en het gebruik van hernieuwbare energie in de productieprocessen. Daarnaast is het merk ook actief betrokken bij diverse sportieve evenementen en initiatieven.

Kortom, AA Drink is een Nederlands merk van sportdranken dat zich richt op het leveren van de juiste voedingsstoffen om sportprestaties te verbeteren. Met een breed scala aan producten en een sterke associatie met de wielersport is het merk een bekende naam geworden in de sportwereld. Daarnaast heeft AA Drink aandacht voor duurzaamheid en is het actief betrokken bij sportieve evenementen en initiatieven.