Merken

Affligem

Waarom Compliment.nl?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestelgemak en snelle levering!

Toont alle 2 resultaten

Affligem

Ontdek de geschiedenis van Affligem

Eeuwenoude traditie en erfgoed

Affligem, oorspronkelijk gebrouwen in de benedictijnenabdij van Affligem, kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1074. De monniken van deze abdij hebben door de eeuwen heen bijgedragen aan de ontwikkeling van unieke biersoorten, waaronder de iconische Affligem Tripel en Dubbel.

Opkomst en herleving

Na een periode van onderbrekingen door historische gebeurtenissen, waaronder de Eerste en Tweede Wereldoorlog, werd in 1956 een belangrijke overeenkomst gesloten met brouwerij De Hertog, wat leidde tot de commerciële productie van Affligem bier buiten de abdijmuren.

Innovatie en eigendom

In latere jaren, met de overname door brouwerij De Smedt en later de integratie in de Heineken en Alken-Maes familie, behield Affligem zijn authenticiteit en smaak. Het merk werd wereldwijd erkend als een symbool van Belgisch vakmanschap en abdijtradities, met de abdij van Affligem die de recepten zorgvuldig bewaart. Sinds 2013 maakt Affligem deel uit van Heineken, wat heeft bijgedragen aan zijn internationale bekendheid en voortdurende toewijding aan kwaliteit en erfgoed.

Ontdek de producten van Affligem

Ontdek de Producten van Affligem: Laat je verrassen door het officiële Affligem bierglas (6x 300ml), met zijn doordachte ontwerp dat de unieke smaakervaring van Abdijbier optimaliseert. De kelkvorm zorgt voor een weelderige schuimkraag en versterkt de rijke aroma’s van Affligem Blond, Dubbel en Tripel, waardoor elke slok een authentieke beleving wordt. Voor bedienend personeel zijn de Affligem Kelner Notitieboekjes (50 stuks) onmisbaar: met twee handige kolommen voor het nauwkeurig noteren van bestellingen, dragen ze bij aan een vlekkeloze service in horecagelegenheden die de geraffineerde Affligem bieren serveren.

Door de eeuwenlange toewijding aan kwaliteit en traditie blijft Affligem een symbool van Belgische brouwexpertise en abdijgeschiedenis, perfect voor liefhebbers van authentiek Abdijbier wereldwijd.

Affligem aanbiedingen

Affligem bestellen doe je voordelig bij online groothandel Compliment.nl. Bestel je voor 12:00 uur? Dan wordt het morgen geleverd. Bovendien kan je bij ons bestellen zonder account. Wil je vaker Affligem artikelen bestellen? Dan maak je makkelijk een account aan zodat het bestellen nóg sneller en makkelijker gaat. Bestellingen vanaf € 95,- worden bovendien gratis bezorgd in Nederland en België. Dankzij het uitgebreide Affligem assortiment van Compliment.nl vind je bij ons altijd jouw favoriete Affligem producten.