Merken

Appelsientje

Waarom Compliment.nl?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestelgemak en snelle levering!

Toont alle 5 resultaten

Appelsientje

Appelsientje: Puur Genieten van Fruitige Verfrissing

Appelsientje is een handelsmerk van het Nederlandse bedrijf Riedel en staat bekend om zijn diverse fruitsappen van hoge kwaliteit. Oorspronkelijk hadden verschillende soorten fruitsap elk een eigen naam, zoals druivensap dat bekend stond als Fruitdruifje. Tegenwoordig dragen alle verpakkingen dezelfde naam: Appelsientje. Dit merk is synoniem geworden met puur en ongezoet fruitplezier, ideaal voor iedereen die wil genieten van de natuurlijke smaak van fruit.

Ontdek de Producten van Appelsientje

Appelsientje Goudappel Pak (12×1 liter): Geniet van de pure sappen van Appelsientje die altijd heerlijk smaken. Het fruit wordt speciaal voor Appelsientje geselecteerd en geperst, waardoor je kunt vertrouwen op de beste kwaliteit. De sappen zijn ongezoet en bevatten uitsluitend de natuurlijke fruitsuikers die in het fruit aanwezig zijn. Elk pak bevat 1 liter puur fruitplezier, verpakt in een tray van 12 pakken. Appelsientje Goudappeltje Pakje (24x 33cl): Dit sap is 100% puur en ongezoet, en biedt het beste onder de zon. Het bevat alleen van nature aanwezige fruitsuikers en is duurzaam geteeld. De verpakking is ontworpen met 80% minder plastic dan het vorige Appelsientje PET flesje en is voor meer dan 90% gelinkt aan plant-based materialen, wat bijdraagt aan een lagere CO2-uitstoot. Appelsientje Sinaasappel Pak (12×1 liter): Deze pure sinaasappelsappen zijn altijd een traktatie. Speciaal geselecteerd en geperst fruit zorgt ervoor dat je kunt genieten van de hoogste kwaliteit. De sappen zijn ongezoet en bevatten alleen de natuurlijke fruitsuikers. Verpakt in een tray van 12 pakken à 1 liter, ideaal voor elke gelegenheid. Appelsientje Fruitdruif Pak (8×1 liter): Sinds 1973 een favoriet! De perfecte verhouding van fruit, water en een vleugje zuivel geeft dit sap een volle, fruitige smaak. De verpakking, gemaakt van 87% plant-based materialen, zorgt voor minder CO2-uitstoot. Bovendien bevat het sap 40% minder suiker dan traditioneel druivensap.

Bestel Appelsientje Producten Voordelig bij Compliment.nl

Appelsientje producten bestel je voordelig bij online snoepgroothandel Compliment.nl. Bestel je voor 12:00 uur? Dan wordt het morgen geleverd. Bovendien kun je bij ons bestellen zonder account. Wil je vaker Appelsientje producten bestellen? Dan maak je makkelijk een account aan zodat het bestellen nóg sneller en makkelijker gaat. Bestellingen vanaf € 95,- worden bovendien gratis bezorgd in Nederland en België. Dankzij het uitgebreide assortiment van Compliment.nl vind je bij ons altijd jouw favoriete Appelsientje artikelen.