Merken

Chupa chups

Waarom Compliment.nl?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestelgemak en snelle levering!

Toont alle 13 resultaten

Chupa chups

Chupa chups zijn de eerste lolly’s ter wereld. Ooit bedacht als snoepje dat je met een vork kan eten en uitgegroeid tot een begrip in de wereld van snoep. Chupa betekent zuigen, chups lolly. Chupa chups is dus een logische naam voor de lolly’s zoals wij ze nu kennen. Chupa chups lolly’s zijn wereldwijd de populairste lolly’s. Wereldwijd worden er meer dan 100 smaken verkocht. Kenmerkend voor de Chupa chups zijn de vrolijke kleuren, bijzondere verpakkingen en verrassende smaken. Voordelig Chupa chups lolly’s kopen doe je natuurlijk bij online snoepgroothandel Compliment.nl. De lekkerste smaken Chupa chups, altijd scherp geprijsd.

Chupa chups lolly

Met een Chupa chups lolly is het eindeloos genieten van de lekkerste smaken. Welke Chupa chups lolly is jouw favoriet? In Nederland en België zijn er 20 verschillende smaken Chupa chups verkrijgbaar. Over de hele wereld zijn er meer dan 100 smaken. Wist je dat de verpakking en het logo van Chupa chups lolly’s zijn ontworpen door Salvador Dali? Deze Spaanse kunstenaar bedacht het eerste ontwerp en Chupa chups laat deze stijl constant terugkomen in haar ontwerpen. Van de eerste Chupa chups lolly in 1958 tot de nieuwste smaken en producten tegenwoordig. Dankzij deze vrolijke kleuren en bijzondere verpakkingen onderscheidt een Chupa chups lolly nadrukkelijk van andere lolly’s.

Chupa chups lolly’s hebben stokjes van papier/ karton. Door het gebruik van een papieren stokje in plaats van een plastic stokje kunnen Chupa chups lolly’s duurzamer geproduceerd worden.

Lolly Chupa chups

Een lolly van Chupa chups is een garantie voor een smaakvol feestje. Maar net als bij andere lolly’s, is ook een lolly van Chupa chups goed verpakt. Reden: bescherming van de lolly om deze langer op smaak te houden. Maar een frustratie voor velen die aan het prutsen zijn om de lolly uit de mooie Chupa chups verpakking te krijgen. Heb je het uiteindelijk voor elkaar gekregen om de verpakking te verwijderen, dan kan je genieten van je lolly van Chupa chups. Wat is er dan zo bijzonder aan Chupa chups? Wat maakt een lolly Chupa chups? Zoals je kon lezen ten eerste de verpakking. Maar ook de verschillende smaken maken lolly’s van Chupa chups zo enorm populair.

Chupa chups smaken

In de beginjaren waren er 7 Chupa chups smaken: aardbei, sinaasappel, citroen, aardbei & room, chocola & vanille, koffie & room en mint. Sommige Chupa chups smaken bleken een flop, anderen waren een succes. Sterker nog: de Chupa chups smaken aardbei en aardbei & room behoren wereldwijd nog steeds tot de meest verkochte smaken. Omdat wereldwijd de smaken verschillen zijn er inmiddels meer dan 100 Chupa chups smaken. In Nederland en België zijn er 20 verschillende Chupa chups smaken te verkrijgen. Voor bijzondere smaken zoals Matcha latte of Ramune moet je even reizen. Voorlopig, want wie weet worden die smaken Chupa chups ook hier zo populair dat ze straks gewoon hier te koop zijn.

Chupa chups aardbei

De échte en meest geliefde lolly is de Chupa chups aardbei. De Chupa chups lolly met aardbeismaak is een van de eerste smaken en nog steeds enorm populair. En dat is niet zomaar, van de smaak van aardbei krijg je geen genoeg. Probeer ook eens de Chupa chups lolly aardbei room. Dit zijn lolly’s van Chupa chups met de fruitige smaak van aardbei, gemengd met de zachte smaak van echt room. Een heerlijke, zacht fruitige variant op de populaire Chupa chups lolly met aardbeismaak. Wil jij ook genieten van een heerlijke lolly met aardbeismaak? Chupa chups aardbei lolly’s laten je eindeloos genieten. Ben je ook gek op andere smaken Chupa chups? Bij online snoepgroothandel Compliment.nl koop je ook voordelige mixzakken Chupa chups.

Chupa chups meloen

Zeg nou zelf, de Chupa chups meloen ziet er toch uit als een kleine watermeloen? Het water loopt je al in de mond, zo verfrissend. De Chupa chups lolly met meloensmaak is verfrissend lekker. Op een warme zomerdag ervaar je het echte zomergevoel het beste met Chupa chups watermeloen. Chupa chups lolly’s geven je eindeloos plezier. De fruitige smaak van Chupa chups met watermeloensmaak verveelt nooit. Chupa chups maakt lolly’s als geen ander. Dit betekent dat je eindeloos kan blijven sabbelen en likken zonder dat de lolly zijn fruitige smaak verliest. Chupa chups lolly’s met watermeloensmaak zitten ook in de mixzakken van Chuppa chups.

Chupa chups cola

Chupa chups cola zijn lolly’s met colasmaak. De smaak van cola is wereldwijd enorm populair. Met de Chupa chups lolly’s cola is het gelukt om deze kenmerkende smaak op een voortreffelijke wijze in een lolly te verwerken. Een lolly met de smaak van cola staat garant voor een eindeloze smaakervaring. Het is dan ook niet voor niets dat de Chupa Chups cola lolly’s ook zijn terug te vinden in de Best Of Chupa chups verpakkingen. Net als de Chupa chups aardbei zijn de Chupa chups lolly’s met colasmaak een van de meestverkochte Chupa chups lolly’s. De populairste smaak van de populairste lolly, dat moet wel goed zijn toch? Chupa Chups cola lolly’s koop je natuurlijk altijd voordelig bij online snoepgroothandel Compliment.nl.

Chupa chups grootverpakking

De Chuppa chups grootverpakking maakt het leven een stukje makkelijker. Want zeg nou zelf, het is soms moeilijk kiezen met alle populaire Chupa chups smaken. In de Chupa chups grootverpakkingen vind je de lekkerste Chupa chups smaken in één zak. Voordeelverpakkingen van Chupa chups zijn overigens niet alleen in zakken te verkrijgen: bij Compliment.nl verkopen wij ook Chupa chups silo’s zoals de Chupa chups silo cola en de Chupa chups silo fruit Bij online snoepgroothandel Compliment.nl koop je jouw voordeelverpakking Chupa chups altijd voordelig. Wij verkopen de voordeelzakken lolly’s veel aan bedrijven, kantines, snoepwinkels, horeca, evenementen, congressen en voor kinderfeestjes. Een schaal met lolly’s voor jouw klanten en gasten laat een goede indruk achter. Wil je de Chupa chups lolly’s mooi presenteren? Bekijk dan de vrolijk gekleurde Chupa chups wheeldisplay met 200 lolly’s in de meest populaire Chupa chups smaken. Of de Chupa chups The Best Of silo met een deksel om de lolly’s leuk te presenteren. In de silo zitten 100 lolly’s en in de deksel kan je 34 van de lekkerste Chupa chups lolly’s mooi presenteren.

Chupa chups blik

De heerlijke smaak vind je nu ook in Chupa chups blikjes. Een heerlijk verfrissende combinatie van zuivel met de smaak van Chupa chup lolly’s. De blikjes Chupa chups drinken hebben een inhoud van 25cl en je koopt ze per 12 stuks. Handig voor onderweg, mee naar school of op het werk. Chupa chups drinken is natuurlijk het lekkerst als het gekoeld is.

Chupa chups kopen

Voordelig Chupa chups kopen doe je bij online snoepgroothandel Compliment.nl. Wij bestellen de lolly’s rechtstreeks bij de fabrikant. Dit zorgt voor korte lijntjes en maakt dat wij Chupa chups kunnen aanbieden voor een vaste lage prijs. Je hoeft dus niet op zoek naar een Chupa chups aanbieding: bestel ze makkelijk online bij Compliment.nl en je bent verzekerd van de lekkerste Chupa chups lolly’s voor een voordelige prijs. Bestel jij jouw Chupa chups lolly’s voor 12:00 uur, dan worden ze morgen bezorgd. Bij online snoepgroothandel heb je bovendien geen account nodig. Als je vaker wilt bestellen is een account wel aan te raden. Al jouw gegevens staan dan al ingevuld, waardoor het snoep bestellen nog makkelijker en sneller gaat. Bestelling vanaf € 95,- worden bovendien gratis bezorgd in Nederland en België. Zo wordt Chupa chups kopen net zo’n feestje als het snoepen zelf.