Merken

Depa

Waarom Compliment.nl?

 • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
 • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
 • Bestelgemak en snelle levering!

Resultaat 1–32 van de 52 resultaten wordt getoond

Depa

Depa: alles wat je moet weten

Als je op zoek bent naar hoogwaardige en betrouwbare producten voor in huis, is de kans groot dat je al eens van Depa hebt gehoord. Dit Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van duurzame producten voor de horeca, retail en catering. Met een breed assortiment aan producten en jarenlange ervaring is het merk een van de meest betrouwbare partners in de sector.

Wat is Depa?

Depa is een Nederlandse leverancier van duurzame verpakkingen en disposable artikelen voor de horeca, catering en retail. Het bedrijf is opgericht in 1947 en heeft inmiddels een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en service. Het bedrijf heeft als doel om de impact op het milieu te minimaliseren door het aanbieden van duurzame oplossingen.

Assortiment van Depa

Het assortiment van Depa bestaat uit een breed scala aan producten, waaronder disposables, verpakkingen, tafelaankleding, hygiëneproducten en diverse andere artikelen. Hieronder volgt een overzicht van de meest populaire producten:

 • Disposables: een ruime keuze aan disposable producten, zoals borden, bestek, bekertjes en servetten. Deze producten zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn 100% recyclebaar.
 • Verpakkingen: verpakkingen voor diverse doeleinden, zoals voedselverpakkingen, draagtassen en cadeauverpakkingen. Deze producten zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zijn milieuvriendelijk.
 • Tafelaankleding: diverse tafelaankleding, zoals tafellakens, placemats, servetten en kaarsen. Deze producten zorgen voor een sfeervolle aankleding van tafels en zijn gemaakt van duurzame materialen.
 • Hygiëneproducten: diverse hygiëneproducten, zoals papieren handdoeken, zeepdispensers en toiletpapier. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van duurzame materialen.

Milieuvriendelijke producten

Het merk hecht veel waarde aan duurzaamheid en het minimaliseren van de impact op het milieu. Daarom biedt het bedrijf diverse milieuvriendelijke producten aan, zoals disposables en verpakkingen gemaakt van gerecycled materiaal. Ook wordt er gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare materialen, waardoor de producten snel worden afgebroken en geen schade aanrichten aan het milieu.

Kwaliteit en service

Naast duurzaamheid is kwaliteit een belangrijk aspect voor het bedrijf. Het bedrijf werkt alleen met hoogwaardige materialen en biedt producten van hoge kwaliteit aan. Ook de service is van hoog niveau. Het bedrijf biedt snelle levering, goede aftersales en klantgerichte oplossingen.

Veelgestelde vragen over Depa

 1. Waar kan ik Depa-producten kopen?

Depa-producten koop je eenvoudig, voordelig en snel bij online schoonmaakgroothandel Compliment.nl. Bestel jouw schoonmaakartikelen voor 12:00 uur en je hebt ze de volgende dag al in huis.

 1. Zijn alle Depa-producten duurzaam?

Ja, alle Depa-producten zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Het bedrijf streeft ernaar om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden en maakt daarom gebruik van gerecycled materiaal en biologisch afbreekbare materialen.

 1. Biedt Depa ook maatwerkoplossingen aan?

Ja, het bedrijf biedt ook maatwerkoplossingen aan voor klanten. Het bedrijf denkt graag mee met de klant om tot de beste oplossing te komen.

 1. Kan ik bij Depa terecht voor hygiëneproducten?

Ja, Depa biedt diverse hygiëneproducten aan, zoals papieren handdoeken, zeepdispensers en toiletpapier. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van duurzame materialen.

 1. Is Depa ook actief in het buitenland?

Ja, het bedrijf heeft vestigingen in België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Depa is een betrouwbare en duurzame leverancier van disposables, verpakkingen, tafelaankleding, hygiëneproducten en diverse andere artikelen voor de horeca, catering en retail. Het bedrijf streeft ernaar om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden en biedt daarom duurzame en milieuvriendelijke producten aan. Daarnaast is de kwaliteit van de producten hoog en is de service uitstekend.