Merken

Fisherman's friend

Waarom Compliment.nl?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestelgemak en snelle levering!

Toont alle 8 resultaten

Fisherman's friend

Fisherman’s friend

Fisherman’s friend is een verfrissend snoepje met een bijzondere geschiedenis. Wist je dat Fisherman’s friend oorspronkelijk eigenlijk een siroop van zoethout, eucalyptus en menthol is? Omdat de flessen vaak kapot gingen op de woeste zee werd de Fisherman’s friend omgetoverd tot de pastille met de vorm die wij nu kennen. In de loop der jaren is het merk enorm gegroeid en zijn er steeds meer Fisherman’s friend smaken op de markt gekomen. Maar de kracht van Fisherman’s friend blijft altijd hetzelfde: een verfrissend snoepje voor een frisse adem en een sensatie in de keel. Sterk spul, dat zelfs de bonkige zeemannen aan het huilen maakt.

Fisherman’s friend online bestellen

Voordelig Fisherman’s friend online bestellen? Dan ben je bij online groothandel Compliment.nl aan het juiste adres. Wij hebben alle populaire smaken Fisherman’s friend in de aanbieding. En dankzij onze altijd scherpe prijzen hoef je niet op zoek naar een speciale Fisherman’s friend aanbieding. Fisherman’s friend online bestellen is bovendien hartstikke eenvoudig. Bij online groothandel Compliment.nl heb je geen account nodig en bestel je voor 12:00 uur, dan wordt het morgen geleverd! Bestellingen vanaf € 95,00 worden bovendien gratis bezorgd in Nederland en België. Wanneer jij dus op zoek bent naar een webshop waar jij voordelig online Fisherman’s friend kan bestellen ga je naar Compliment.nl

Fisherman’s friend smaken

Bij online groothandel Compliment.nl vind je de populairste Fisherman’s friend smaken. Om te beginnen natuurlijk de Fisherman’s friend original: suikervrij, sterk en lekker van smaak. Deze originele Fisherman’s friend heeft een sterke mentholsmaak. Wanneer je meer van een Fisherman’s friend met frtuismaak houdt is de Fisherman’s friend framboos echt iets voor jou. Net zo verfrissend als de Fisherman’s friend original smaak, maar dan met de smaak van framboos. Er zijn zo veel Fisherman’s friend smaken dat er voor iedereen wel een favoriet tussen zit. Voor de liefhebbers van salmiak is er bijvoorbeeld de Fisherman’s friend salmiak. Ook suikervrij en met een sterke salmiaksmaak. Toch liever drop? Probeer eens de Fisherman’s friend zoete drop. Welke van de Fisherman’s friend smaken je ook kiest, bij online groothandel Compliment.nl vind je de Fisherman’s friend smaak die bij je past.

Fisherman’s friend kopen

Voordelig Fisherman’s friend kopen doe je bij online groothandel Compliment.nl. Doordat wij de Fisherman’s friend rechtstreeks kopen bij de fabrikant kunnen wij onze goedkope prijzen garanderen. Zoek je zakjes Fisherman’s friend pastilles omdat je er zelf zo gek op bent? Omdat je ze wilt uitdelen tijdens een congres, evenement of manifestatie? Of misschien omdat je ze wilt verkopen in jouw sportkantine, pompshop, tankstation of kantine/ bedrijfsrestaurant? Bestel jouw Fisherman’s friend voordelig online bij Copliment.nl. Bij ons is Fisherman’s friend kopen bijna net zo leuk als het snoepen zelf.