Merken

Green Care Professional

Waarom Compliment.nl?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestelgemak en snelle levering!

Resultaat 1–32 van de 69 resultaten wordt getoond

Green Care Professional

Green Care Professional

Green Care Professional is een bedrijf dat zich specialiseert in duurzame en milieuvriendelijke schoonmaakartikelen. Met een brede selectie van producten, van oppervlaktereinigers tot handzeep en toiletpapier, heeft het bedrijf alles wat nodig is om uw faciliteit schoon en milieuvriendelijk te houden.

De missie van Green Care is om een duurzame toekomst te bevorderen door middel van groene schoonmaakoplossingen. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en heeft als doel om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu door producten te ontwikkelen die veilig zijn voor mens en milieu.

Duurzaamheid

Bij Green Care staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het bedrijf streeft ernaar om het milieu zo min mogelijk te belasten bij de productie en distributie van hun producten. Dit wordt bereikt door het gebruik van duurzame grondstoffen, het minimaliseren van afval en het maximaliseren van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

Green Care houdt zich aan de strenge Europese regels en wetgeving omtrent duurzaamheid. Daarnaast hebben zij verschillende keurmerken ontvangen voor hun inzet op het gebied van duurzaamheid, waaronder het EU Ecolabel en het Nordic Swan Ecolabel.

Oppervlaktereinigers

Green Care biedt een breed scala aan oppervlaktereinigers voor verschillende doeleinden. Hun productlijn omvat onder andere allesreinigers, glasreinigers en desinfecterende middelen.

De oppervlaktereinigers van Green Care Professional zijn veilig voor mens en milieu en zijn vrij van schadelijke chemicaliën. Ze zijn biologisch afbreekbaar en hebben het Nordic Swan Ecolabel ontvangen.

Handzeep

Green Care biedt verschillende soorten handzeep aan, waaronder vloeibare en schuimende handzeep. Hun handzeep is mild en zacht voor de huid en is vrij van parabenen en sulfaten.

De handzepen van Green Care Professional zijn biologisch afbreekbaar en hebben het EU Ecolabel ontvangen.

Toiletpapier

Het toiletpapier van Green Care Professional is gemaakt van 100% gerecycled papier en is daarom een milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel toiletpapier. Het is zacht en sterk en voldoet aan de Europese normen voor de afbraak van toiletpapier in het riool.

Het toiletpapier van Green Care heeft het EU Ecolabel ontvangen.

Verpakking

Green Care streeft ernaar om de milieu-impact van hun producten te minimaliseren, en dit geldt ook voor hun verpakkingen. Het bedrijf gebruikt zoveel mogelijk gerecyclede materialen en minimaliseert de hoeveelheid verpakkingsmateriaal.

Green Care heeft ook een terugnamesysteem voor hun verpakkingen, waardoor klanten de lege verpakking kunnen terugsturen om te worden gerecycled. Op deze manier wordt het milieu zo min mogelijk belast en wordt er bijgedragen aan een duurzame toekomst.

Green Care Professional is een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf biedt een breed scala aan schoonmaakproducten die veilig zijn voor mens en milieu en die voldoen aan strenge Europese regels en wetgeving omtrent duurzaamheid. Met producten variërend van oppervlaktereinigers tot handzeep en toiletpapier, heeft Green Care alles wat nodig is om uw faciliteit schoon en milieuvriendelijk te houden. Door het minimaliseren van afval en het maximaliseren van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, streeft het bedrijf naar een duurzame toekomst en draagt het bij aan een positieve bijdrage aan het milieu.