Merken

Karvan Cévitam

Waarom Compliment.nl?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestelgemak en snelle levering!

Toont alle 7 resultaten

Karvan Cévitam

Karvan Cevitam

Karvan Cevitam is een Nederlands drankenmerk dat bekend staat om zijn geconcentreerde siropen om heerlijke fruitdranken te maken. Het merk werd gelanceerd in 1967 en is sindsdien uitgegroeid tot een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een verfrissend drankje zonder toegevoegde suikers. Het is een ideale siroop voor mensen die onderweg zijn en behoefte hebben aan een energieboost.

Karvan Cevitam smaken

Populaire Karvan Cevitam smaken zijn aardbei, sinaasappel, citroen, appel en grenadine. De siropen zijn geconcentreerd en moeten worden verdund met water voordat ze kunnen worden gedronken. Het voordeel van deze concentratie is dat er minder suiker nodig is om de dranken zoet te maken. Bovendien zijn de siropen verkrijgbaar in flessen van verschillende groottes, zodat consumenten ze kunnen kiezen op basis van hun behoeften.

In de loop der jaren heeft Karvan Cevitam ook een aantal nieuwe producten geïntroduceerd, waaronder Karvan Cévitam Ice Tea. Deze is geïnspireerd op de trend van gezonde, natuurlijke dranken en bieden een verfrissend alternatief voor traditionele frisdranken.

Gezondheid en voeding

Karvan Cevitam heeft altijd veel nadruk gelegd op het feit dat hun siropen minder suiker bevatten dan traditionele frisdranken. Dit is belangrijk, omdat een hoog suikergehalte in dranken kan leiden tot overgewicht en diabetes type 2. Door minder suiker te gebruiken, biedt Karvan Cevitam consumenten een gezonder alternatief.

Bovendien bevatten de siropen van Karvan Cevitam geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. De siropen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waaronder fruitextracten en water.

Voordelig Karvan Cevitam kopen

Karvan Cevitam siropen koop je voordelig bij online groothandel Compliment.nl. In ons uitgebreide siropenassortiment vind je alle populaire Karvan Cevitam smaken.