Merken

Knorr

Waarom Compliment.nl?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestelgemak en snelle levering!

Resultaat 1–32 van de 69 resultaten wordt getoond

Knorr

Knorr: smaakvolle en duurzame voeding voor elke gelegenheid

Knorr is een wereldberoemd merk dat al meer dan 175 jaar actief is in de voedingsindustrie. Het merk is bekend om zijn smaakvolle en kwalitatief hoogwaardige producten die geschikt zijn voor verschillende eetmomenten en gelegenheden. Knorr heeft een breed scala aan producten, variërend van soepen, sauzen, bouillons en maaltijdmixen tot kruiden, groenten en recepten.

Smaakvolle soepen voor elk seizoen

Knorr biedt een breed scala aan soepen die perfect zijn voor elk seizoen. Van verkwikkende tomatensoep in de zomer tot verwarmende erwtensoep in de winter: voor elk seizoen een smaakvolle optie. Bovendien biedt het merk ook gezonde en vegetarische opties, zoals de Knorr Veggie Soep.

Smaakvolle sauzen voor elk gerecht

Knorr heeft ook een breed assortiment aan sauzen die perfect zijn voor elk gerecht. Of je nu op zoek bent naar een klassieke tomatensaus, een pittige currysaus of een rijke bechamelsaus. Bovendien zijn de meeste sauzen van Knorr ook verkrijgbaar in gezonde en vegetarische opties.

Kwalitatieve bouillon voor de perfecte smaak

Knorr biedt ook een breed scala aan bouillons die perfect zijn voor elk gerecht. Of je nu een bouillon nodig hebt voor een smaakvolle soep, saus of risotto. Bovendien zijn de bouillons van Knorr van hoogwaardige kwaliteit en zijn ze verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals vlees-, kippen-, vis- en groentenbouillon.

Gezonde voeding en duurzaamheid

Knorr is niet alleen gericht op het bieden van smaakvolle en kwalitatieve producten, maar ook op het promoten van gezonde voeding en duurzaamheid. Het merk heeft bijvoorbeeld een speciale lijn met “natuurlijk lekker” producten die alleen natuurlijke ingrediënten bevatten en vrij zijn van kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen. Bovendien is het bedrijf ook gericht op het verminderen van zijn ecologische voetafdruk en heeft het verschillende initiatieven genomen om duurzame landbouw en verpakkingen te bevorderen.

Vegetarische opties

Knorr heeft een breed scala aan vegetarische opties, waaronder bouillons, maaltijdmixen en kruiden. Het merk heeft bijvoorbeeld ook een speciale lijn met “Wereldgerechten” die geïnspireerd zijn op verschillende internationale keukens en volledig vegetarisch zijn.

Kortom: smaakvolle en kwalitatief hoogwaardige producten voor elk eetmoment en elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar smaakvolle soepen, sauzen, bouillons of vegetarische opties, Knorr heeft het allemaal. Bovendien is het merk gericht op het bevorderen van gezonde voeding en duurzaamheid, en biedt het producten aan die vrij zijn van kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen. Door zijn jarenlange ervaring en expertise in de voedingsindustrie, heeft Knorr een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare en innovatieve producent van voedingsproducten.

Knorr’s toewijding aan duurzaamheid

Naast het aanbieden van hoogwaardige en smaakvolle producten, heeft Knorr ook een sterke toewijding aan duurzaamheid. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld het Knorr Sustainable Living Plan opgezet, dat tot doel heeft om de impact van de voedingsindustrie op het milieu te verminderen en tegelijkertijd de kwaliteit van het voedsel te verbeteren.

Een van de belangrijkste doelen van het plan is om duurzame landbouwpraktijken te bevorderen. Knorr werkt nauw samen met boeren en leveranciers over de hele wereld om ervoor te zorgen dat hun producten op een duurzame en verantwoorde manier worden geproduceerd. Het bedrijf ondersteunt ook initiatieven voor duurzame landbouw en zorgt ervoor dat zijn producten steeds meer duurzaam worden geproduceerd.

Een andere belangrijke pijler van het Knorr Sustainable Living Plan is het verminderen van de ecologische voetafdruk van het bedrijf. Knorr heeft zich ten doel gesteld om tegen 2025 zijn CO2-uitstoot met 50% te verminderen. Het bedrijf heeft ook initiatieven genomen om duurzamere verpakkingen te ontwikkelen en te gebruiken, en heeft bijvoorbeeld al verpakkingen van gerecycled plastic geïntroduceerd.

Conclusie

Knorr is een merk dat bekend staat om zijn smaakvolle en kwalitatief hoogwaardige voedingsproducten. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder soepen, sauzen, bouillons en vegetarische opties. Daarnaast heeft Knorr een sterke toewijding aan duurzaamheid en werkt het aan het verminderen van de impact van de voedingsindustrie op het milieu. Als je op zoek bent naar kwalitatieve en duurzame voeding, dan is Knorr zeker een merk om te overwegen.